Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                             

 

                                

272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

RSS

Ilmoitukset

 Uudet sivut, tarkistus hahmoista ja aktiivisuudesta ja APULAISEN ETSINTÄ!
02.08.2019 21:14 | cecci

Sivuja siirretään nyt uuteen osoitteeseen wordpressiin tänne. Tarinoita voi nyt alkaa kirjoittaa sinne. Kakkien jotka haluavat jatkaa EK:ssa olisi hyvä laittaa chattiin,viekkuun tai tämän postauksen kommentteihin lista, jossa kertoo millä hahmoillaan aikoo jatkossa roolata(voit nimetä kaikki jos haluat.) ja kertoa siis kissojen nimet, klaanit ja arvot. Ja sitten vielä kaikki jotka haluavat auttaa sivujen siirrossa/päivittelyssä kertokaa siitä chatissä, viekussa tai kommenteissa niin kerron miten voit auttaa! Lisäksi etsin nyt apulaista sivuille, sillä Tähtikissa on nyt varaylläpitäjä ja apua tarvitsee aina, eli jos sinua kiinnostaa apulaisen paikka jättäkää kommentti jossa kerrotte: miksi olisit hyvä apulainen, minkä verran ehtisit päivitellä ja ylipäätään pyöriä sivuilla ja mikä tehtävä sinua kiinnostaisi eniten, (esim. tarinoiden tai hakemusten tarkastus)sekä onko sinulla aiempaa kokemusta sivujen ylläpidosta yms.


( Päivitetty: 02.08.2019 21:25 )

 - cecci | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Päivitys
11.07.2019 21:44 | cecci

Hei kaikki ja kiitos kärsivällisyydestä. Syita siihen, etten ole täällä oikein pyörinyt tai päivitellyt on se että olin koko kesäkuun ilman konetta ja heinäkuun ekat viikot ilman nettiä, mutat nyt olen kummankin saanut. Seuraava asia onkin sitten motivaatio; motivaatuio sivujen päivittelyyn ja siirtämiseen uuteen osoitteeseen on nyt aika hukassa, eikä sitä yhtään auta se, että päiviteltävää ja siirrettävää on tosi paljon. Aion kuitenkin yrittää siirtää sivut mahdollisimman pian, sillä nyt 13.7 EK täyttää vuoden! En olisi ikinä uskonut että tää paikka on olemassa vuoden jälkeen, mutta tässä sitä ollaan ja melkein vuosi takana! Olen tosiaan tosi kiitollinen siitä, että ootte kaikki ollu kärsivällisiä päivittelyn suhteen ja nyt pyydänkin vielä lisää kärsivällistyyttä, sillä päiittely ja siirto ei tosiaan ole helpoin tai nopein juttu, varsinkaan ilman kunnon motivaatiota. Yritän nyt tosiaan kuitenkin löytää motivaation uudestaan ja keksiä uusia hauskoja juttuja tänne, eikä siinä pitäisi mennä kauaa. Koko ajan kuitenkin aijon sivuja siirtää. 

 

Seuraava asia sitten: Jos sinua kiinnostaa yhtään auttaa sivujen siirrossa niin jätä kommentti tähän postaukseen niin kerron mitä voit tehdä, koska kaikille kyllä löytyy jotain; oli se sitten piirtämistä, kirjoittamasti, korjailua, suunnittelua tai jotain muuta; kaikki apu otetaan vastaan! Kiitos vielä kerran kaikille ja vielä yksi jutuu: Potkaistaan kaikki takaisin käyntiin ja kunnolla!!!


 - cecci | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ystävänpäivä!
15.02.2019 12:38 | cecci

Hei kaikki ja oikein hyvää ystävänpäivää! Nyt ystävänpäivän kunniaksi tännekkin tulee pieni taphtuma, jonka idea on antaa toisille palaajille/hahmoille lahjoja, jotka ovat pisteitä. Eli voit antaa toisten pelaajien hahmoille pisteitä omista pisteistäsi! Lisäksi on sydänjahti! Eli siis:

Lahjat: Voit antaa toisen pelaajan hahmoille omia pisteitäsi lahjaksi ilmoittamalla siitä tämän postauksen kommenteissa.

Sydänjahti: Olen piilottanut 20 sydäntä ympäri sivustoa ja voit yrittää etsiä niitä. Kun olet löytänyt kaikki/osan sydämistä, laita yksityisellä viestilä tähän kommentteihin, että mistä löysit sydämet. Jokainen sydän vastaa 2p, eli jos löydät kaikki 20 saat 40p jaettavaksi hahmojesi kesken! Sydämiä voi olla missä vain.

Onnea matkaan!

 

Aika: voit osallistua molempiin tapahtumiin 20.2.2019 asti.


 - cecci | Kommentit (11)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 4.778
 Hei taas!
11.02.2019 19:04 | cecci

Ensiksi haluan kertoa, että jouduimme sanomaan hyvästit Windylle(Pelkotuoksulle) ja on todella kurja, että jouduit lähtemään! Olet ollut mukavaa seuraa ja toivomme, että törmäilemme taas.

Sitten haluan kertoa tarkemmin päivittelystä: Eli siis, olen ollut hieman epäaktiivisempi nyt helmikuussa, mutta yritän tässä aktivoitua. Tarkoitus olisi, että: Kävisin lukemassa/arvioimassa tarinat joka toinen päivä: ma, ke, pe ja su. Ja lisäisin uusia/vanhoja hahmoja vähintään kerran viikossa, mutta mahdollisimman tiiviisti. Sitten muita päivittelyjä teen aina ehtiessäni, mutta mahdollisimman paljon "tarinapäivinä". Mutta tässä kaikki olellinen, joten moikka!


 - cecci | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000
 Ek:n 6kk synttärit 13.1.2019!
11.01.2019 21:21 | cecci

Hei! Ensimmäiset klaanit täyttää 13.1.2019 6kk ja sen takia tänne on järjestetty kaikkea puuhaa, kuten sota ja tietovisa! Tietovisa on tässä alla, mutta ennen osallistumista lue säännöt:

Säännöt:

1. Jokaiseen kohtaan löytyy vastaus jostain päin sivustoa, eli siis vastaukset saa etsiä, eli niitä ei tarvitse muistaa.

2. Älkää kertoko vastauksia chatissä tai missään muuallakaan.

3. Voit osallistua vain kerran, eikä vastauksia saa muokata lähetyksen jälkeen.

4. Kysymyksiin, jotka ovat kaksiosaisia, riittää jos löydät vastauksen edes toiseen kohtaan, mutta silloin saat vähemmän pisteitä.

5. Lähetä vastaukset yksityisellä tämän postauksen kommentteihin.

 

Aikaraja: Visan voit tehdä vaikka heti, mutta 31.1.2019 jälkeen siihen ei voi osallistua.

 

Pisteytys: Kaikista vastauksista saa 0-1 pistettä: oikeasta vastauksesta saa yhden, väärästä nolla, puoliksi oikeasta/puolikkaasta vastauksesta puoli pistettä. Jos kysymys sisältää kaksi kysymystä, siitä voi saada kaksi pistettä.

Lisäpisteet: Lisäpisteitä voi saada vastausten huolellisuudesta, eli löytyykö kirjoitusvirheitä, kuinka pitkiä vastaukset ovat jne. Pisteitä ei kuitenkaan menetä esim. kirjoitusvirheiden takia, eikä lisäpisteitä välttämättä tule.

 

Osallistujat: Kaikki liittyneet saavat osallistua. Myös Tähtikissa, vaikka onkin apulainen, koska tietovisan on laatinut Cecci, joka ei tietenkään osallistu. (:

 

Palkinnot: Palkintoja en vielä kerro, mutta voittajia tulee olemaan kaksi, eli kaksi eniten pisteitä saanutta. Kun voittajat ovat julkaistu, he saavat valita itselleen palkinnon vaihtehdoista, jotka kerron silloin. ;)

Onnea matkaan kaikille!

Tietovisa:

 1. Kuka on Sumutähden kumppani?

 2. Ketkä ovat Rottatassun vanhemmat?

 3. Missä klaanissa on Villisielu?

 4. Montako klaania Ensimmäisissä klaaneissa on, ja mitkä ovat niiden nimet?

 5. Milloin Ensimmäiset klaanit perustettiin? (vuosi ja kuukausi)

 6. Milloin Ensimmäisiin klaaneihin kirjoitettiin ensimmäinen tarina(päivä.kuukausi.vuosi) ja minkä hahmon näkökulmasta se oli?

 7. Minkä hahmon vanhemmat ovat Pikkupilvi ja Kermakuono, ja kenen pelaajan hahmo on?

 8. Kuka hahmo vaihtoi oppilaaksi tullessaan klaaninsa Metsäklaanista Laaksoklaaniin?

 9. Minkä klaanin reviirillä on hylätty kaksijalan mökki?

 10. Mitkä ovat Rapu-, Kolibri- ja Skorpioniklaanin johtajien nimet?

 11. Rapu-, Kolibri- ja Skorpioniklaanissa Johtajilla on luottokissoja. Missä näistä kolmesta klaanissa yksi johtajan luottokissoista on Valkorinta?

 12. Mihin Rapu-, Kolibri- ja Skorpioniklaanin kissat uskovat Tähtiklaanin sijasta?

 13. Mitkä olivat Laaksoklaanin varapäällikön Synkkämielen edesmenneiden kumppanin ja pentujen nimet?

 14. Onko Ensimmäisissä klaaneissa kissaa, jonka nimi on Lasisilmä?

 15. Ketkä ovat Kirkastähden vanhemmat ja sisarukset ja minkä klaanin päällikkö hän on?


( Päivitetty: 27.01.2019 21:04 )

 - cecci | Kommentit (4)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Sota on täällä!
11.01.2019 20:22 | cecci

Siis pidimme äänestyksen tapahtumasta, joka haluttaisiin EK:n 6kk synttäreiden kunniaksi järjestää ja eniten ääniä sai SOTA. Luethan tämän postauksen huolella loppuun, sillä siinä kerrotaan sodasta tarkemmin:

Sodan alku: Sota alkaa, koska Laaksoklaanin nuoret oppilaat Peuratassu ja Paatsamatassu erehtyvät saalistamaan Vesiklaanin reviirillä, aivan lähellä Vesi- ja Metsäklaanin yhteistä rajaa. Oppilaiden huonoksi onneksi Metsäklaanin rajapartio sattuu paikalle samaan aikaan ja myös Vesiklaaninrajapartio saapuu paikalle juuri kun oppilaat ovat palanneet rajalla Laaksoklaanin puolelle kauhuissaan erehdyksestä. Metsäklaanilaiset kertovat tietenkin vesiklaanilaisille mitä tapahtui. Vesiklaanilaiset eivät heti usko, mutta huomaavat tuoreet tassunjäljet lumessa, sekä Laaksoklaanin hajun. Paatsamatassu ja Peuratassu yrittävät selittää tapahtuneen olleen vahinko, mutta heitä ei uskota, vaan Vesi- ja Metsklaanin kissat uskovat heidän toimineen Sumutähden käskystä. Vesiklaanin partion Punavarjo lähtee saattamaan Peuratassua ja Paatsamatassua takaisin Laaksoklaanin leiriin, jotta voi kertoa riistavarkaudesta. Leirissä Punavarjo puhuu Synkkämielelle ja lähtee sitten. Synkkämieli määrää Paatsama- ja Peuratassun arestiin. Punavarjo palaa Vesiklaanin reviirille, jossa hänen partionsa odottaa häntä Metsäklaanin partion kanssa. Metsäklaanin partiosta Ruosteturkki ja Kynsitassu lähtevät vesiklaanilaisten kanssa Vesiklaanin leiriin, jotta voivat kertoa todistuksen riistavarkaudesta. Vesiklaanin leirissä Kirkastähti suuttuu Laaksoklaanille pahasti, etenkin koska metsäklaanilaiset liioittelivat tapahtunutta huomattavsti. Kirkastähti lähtee metsäklaanilaisten kanssa Metsäklaanin leiriin ja sopii siellä Kostotähden kanssa liiton Laaksoklaanin häätämiseksi. Osa Vesiklaanista ei kuitenkaan pidä liittoumasta ja Kaikulaulu johtaa monia Vesiklaanin kissoja Laaksoklaaniin, jonne he jäävät Kostoklaaniin asti, jolloin Kaikulaulu perustaa Huomenklaanin, johon kissoja liittyy jokaisesta klaanista taistelun aikana. Taistelun jälkeen Huomenklaani jää asumaan muiden klaanien luokse Kaikulaulu sen päällikkönä. 

Vesiklaanin rajapartioon kuuluu: Huuhkajatassu, Järvitassu, Pöllöviiksi, Punavarjo ja Palmukarva. (Saattaa muuttua)

Metsäklaanin rajapartioon kuuluu: Ruosteturkki, Kynsitassu, Karhuturkki ja Vapaaloikka. (Saattaa muuttua)

Sodan keskivaiheilla: Sodan edetessä kunnolla, Metsäklaani vetäyttyy ja antaa Laakso- ja Vesiklaanin taistella toisiaan vastaan, kunnes molemmat ovat heikkoina, sitten se hyökkää molempien kimppuun. Silloin Vesi- ja Laaksoklaani liittoutuvat, mutta Vesiklaani pettää Laaksoklaanin ja Laaksoklaani liittoutuu Metsäklaanin kanssa, mutta tietenkin Metsäklaani pettää Laaksoklaanin ja Laaksoklaani yrittää taas liittoutua Vesiklaanin kanssa, mutta se ei suostu ja taistelu jatkuu kaikki-vastaan-kaikki tilanteena. (Taistelu etenee alusta asti samalla tavalla: pettämistä, liittoumia jne.)

 

Sotaan osallistuu: Sotaan voivat osallistua kaikkien klaanien soturit ja oppilaat ilman rajoituksia. Lisäksi pennut, jotka ovat n. kuusi kuuta vanhoja voivat osallistua päällikön tai vanhemman luvalla. Muistakaa kuitenkin, että vähintään kahden soturin pitää olla vartioimassa leiriä. ;)

 

Sodan loppu: Miten sota loppuu? Eihän sitä voi tietää! Pitää katsoa ja odottaa, mitä tapahtuu. 

 

Varmoja kuolemia: Laaksoklaanin varapäällikkö Synkkämieli kuolee, Kostotähti ja Kirkastähti menettävät kumpikin elämän. Huomiothan, että kyseiset kissat ovat erittäin kokeneita sotureita, joten oppilas ei luultavasti voi tappaa heitä, eli olisi hyvä jos tappajan olisi soturi. Jos haluat oman hahmosi tappavan jonkun kyseisitä kissoista, ilmoita  tässä kommenteissa.

 

Aloitus ja lopetus: Aloitamme sodan heti ja rajaprtioissa olevien kissojen tulee roolia nopeasti, koska taistelu voi alkaa vasta rajapartio kohtauksen jälkeen. Sota kestäkööt niin kauan kuin kestää, eli sillä ei ole rajaa. Roolimisen tulisi edetä kuitenkin melko sutjakkaa, joten jos pelaajilta ei kuulu rooleja, npc-hahmoilta niitä tulee.

 

Huomioitavaa: Vesi- ja Metsäklaanin liittoumaa kutsutaan Tuhoklaaniksi, Laakso- ja Vesiklaanin liittoumaa taas Puollustajaklaaniksi ja Laakso- ja Metsäklaanin liittoumaa Kostoklaaniksi.

 

Sääntöjä:

1. Huomioithan, että hahmosi ei voi voittaa kaikkia taisteluita, eikä se todenkäköisesti voita itseään vahvempia tai muutenkaan taitavampia sotureita/oppilaita.

2. Voit vapaasti päättä, kuoleeko joku hahmoistasi vai ei.

3. Hahmosi voi esim. olla Metsäklaanissa, mutta vaihtaa Laakosklaaniin, eli hahmosi voi vaihtaa puolta.

4. Älä tapa toisten hahmoja ilman lupaa. NPC-hahmoja voi tappaa, mutta kohtuuden rajoissa, eli sinun oppilaasi tuskin peittoaa toisesta klaanista kymmentä soturia. NPC-hahmonkin tappamiseen pitää kysyä lupa ja se pitää kysyä minulta mikäli olen tavoitettavissa, mutta jos en ole tavoitettavissa kysykää lupaa Tähtikissalta.

5. Noudata normaaleja sääntöjä. MUISTUTUS: Älä tee hahmostasi voittamatonta taistelussa. Kyllä sekin varmaan saa vähintään pari haavaa? :)

 

 


( Päivitetty: 27.01.2019 17:30 )

 - cecci | Kommentit (8)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Palkintoja, kiitoksia, hyvästejä ja muuta!
26.01.2019 21:47 | cecci

Hei kaikki! Olen nyt palannut matkaltani ja päässyt takaisin päivittelyjen pariin. Ihana nähdä, että täällä jaksetaan edelleen roolailla! Haluan myös kiittää Tähtikissaa siitä, että hän on jaksanut hoitaa yp-hommia hyvin, eli kiitos ja kumarrus Tähtikissa! Mutta siis, meidän on aika potkaista tämä sota kunnolla käyntiin, joten jos et ole vielä ilmoittanut hahmojesi puolia, käy tekemässä se nyt SOTAPOSTAUKSEN- kommentteihin! Lähetin sinne myös jo Laaksoklaanin kissojen puolet ja tänään tai huomenna tulee myös Vesi- ja Metsäklaanin kissojen puolet. Kerron tässä samalla myös, että TIETOVISAAN saa vastata 31.1.2019 asti, koska vasta kaksi roolijaa on osallistunut. Ihanaa Nala ja Tähtikissa olette jaksaneet siihen osallistua! <3 Nalaakin haluan tässä kiittää siitä, että hän on jaksanut liittymisestään asti käydä täällä aktiivisesti, ja siitä, että hän on auttanut minua monessa asiassa, joihin minulla olisi ilman apua kulunut ikuisuus. Ja nyt: Koska Tähtikissa ja Nala ovat olleet niin aktiivisia ja molemmat auttaneet minua paljon annan molemmille 15p, jotka he voivat jakaa hahmoilleen haluamallaan tavalla. Niin siis, tästä tuli mieleen, että alan jatkossa valitsemaan yksi tai kaksi aktiivisinta roolijaa kuukaudessa ja antamaan heille palkinnon. Haluan myös kertoa teille, että Beau on valitettavasti erotettu ja hänen hahmonsa ovat nykyään npc-hahmoja. Beau oli täällä ensimmäinen liittynyt ja on todella kurjaa, että hän on kadonut, mutta tulemme aina muistamaan hänet ja hän on aina tervetullut takaisin joukkoomme vanhoilla- tai uusilla hahmoilla. Kiitos ajastasi ja vaivastasi täällä Beau! Tulemme kaipaamaan sinua paljon ja jos koskaan mietit liittyväsi tänne uudestaan, olet ehdottoman tervetullut! Toivottavasti törmäämme vielä jossain! <3 Mutta tosiaan sota käyntiin ja menoksi!


( Päivitetty: 26.01.2019 22:11 )

 - cecci | Kommentit (1)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 2019!
05.01.2019 16:47 | cecci

Hei kaikki! Toivottavasti uusi vuosi on alkanut teilläkin mukavasti? Nyt asiaan: 13 tammikuuta Ensimmäiset klaanit täyttää 6kk ja tiedossa on kaikkea hauskaa, kuten tietovisoja yms.  Lisäksi haluan jonkin tarinoihin liittymän tapahtuman, eli kertokaa tämän postauksen kommenteissa, että haluaisitteko mieluiten, että:

1. Laakso-, Vesi- tai Metsäklaanin varapäällikkö kuolee.

2. Klaanit joutuvat sotaan (Sota olisi luultavasti Laakso-, Vesi- ja Metsääklaanin välinen)

3. Jokin klaani saa uuden päällikön ja varapäällikön

4. Vieras sairaus alkaa kiertää klaaneissa.

5. Jotain muuta? Kerro ihmeessä oma ideasi! 

Huom: Voit äänestää 9.1 asti. (Saatan sulkea äänestyksen jo aikaisemmin, jos kaikki ehtivät vastata)


( Päivitetty: 08.01.2019 13:47 )

 - cecci | Kommentit (8)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 4.750
 Tiuku, erotusuhat ja lomat
08.01.2019 13:40 | cecci

Tiuku

Hei! Minulla on ilo ilmoittaa, että olemme saaneet uuden roolipelaajan. Tervetuloa Tiuku! Hahmosi Kettutassu on hyväksytty ja lisätty. Usvajalka saa kunnian opettaa Kettutassua. Toivon sinun kirjoittavan ensimmäisen tarinan kahden viikon kuluessa. Hyviä luku- ja kirjoitushetkiä!

 

Erotusuhat

Magia ja Beau:

Magia, sinut erotetaan, ellet tarinoi Hiekkapennulla 10.1.2019 mennessä.

Beau, sinut erotetaan, ellet tarinoi hahmoillasi/ilmoita itsestäsi/ota lomaa 22.1.2019 mennessä.

 

Lomat:

Tähtikissan Piikiitassu ja Vauhtitassu ovat lomalla 22.1.2019 asti.


 - cecci | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000
 Magia
14.12.2018 21:00 | cecci

Olemme saaneet uuden liittyneen, Magian. Hahmosi Hiekkapentu on hyväksytty ja sen mestarina tulee tulevaisudessa toimimaan Voikukkajalka. Yritän julkaista Hiekkapennun tiedot mahdollisimman pian. Toivon, että julkaiset ensimmäisen tarinan kahden viikon kuluessa. Hyviä tarina- ja kirjoitushetkiä!


( Päivitetty: 14.12.2018 21:04 )

 - cecci | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Uudet klaanit, joulukuu ja muuta tärkeää
06.12.2018 12:48 | cecci

Hei kaikki ja oikein hyvää joulukuuta! Toivottavasti kaikille kuuluu hyvää? 

                                                        Joulukuu!

Joulukuu on tosiaan nyt saapunut ja olisi aika järjestää uusi tapahtuma. Uudet ideat eivät kuitenkaan putkahda päähäni katosta, joten tarvitsen teidän apuanne. Heitelkää vain ideoita ja toiveita jouluisaksi tapahtumaksi! Kuuntelen mielelläni myös ideoita, jotka eivät välttämättä omasta mielestäsi edes toimi, koska idoita voi aina työstää ja niistä voi tehdä loistavia! Ideoita ja toiveita voi heitellä minulle chatissä, viekussa tai tämän postauksen kommenteissa. Ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Onnea Suomi 101 v.! P.s Jouluaattona kaikki pelaajat saavat joululahjan! (Julkaisen ne tosin jo varmaan aikaisemmin, koska jouluaattona en varmaan saavu päivittelemään.)

                                                      Uudet klaanit!

Eli siis, joulukuun loppuun mennessä kaikki uusia klaaneja koskevat asiat on lisätty. Nyt olen jo lisännyt niiden arvojärjestyksen, uskomuksia ja tapoja, eli käykää lukemassa! Rapuklaanin tietoja on jo lisätty ja tänään yritän tehdä Kolibri- ja Skorpioniklaanin sivut! Lisäksi nopeimmat saavat luoda klaaneihin suoraan Enteentulkitsijan, Lääkitsijäkissan ja kouluttajan. Klaaneihin voi myös keksiä npc-hahmoja ja otan etenkin kissojen nimiä mielelläni vastaan, koska niitä täytynee taas keksiä jonkin verran.

                                                        Päivityksiä!

Osa teistä onkin varmaan huomannut, että olen muokannut täällä monia paikkoja, ja muokkailu jatkuu edelleen, kun parantelen sivuja. Kuulen mielelläni, jos jokin kohta on mielestänne epäselvä tai teillä vain on parannusideoita.

                                                        Aktiivisuus!

Itsekkin olen ehtinyt joulukuun aikana paremmin päivittelemään ja se on mielestäni hyvä, koska sitten saan täälläkin asiat järjestykseen. ^^ 

Tässä oli sitten varmaan kaikki, joten palaillaan taas. Moikka!


 - cecci | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Pelin vuodenajat...
30.11.2018 16:27 | cecci

Oukkei, eli nyt pelissä ollaan lehtikadossa, eli siis talvessa. Tarinoissa voi siis alkaa sataa lunta yms. pelissä seurataan jatkossakin ihan oikeaa vuodenaikaa.


( Päivitetty: 30.11.2018 16:29 )

 - cecci | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Marraskuun paras pelaaja
28.11.2018 16:32 | cecci

Marraskuun paras pelaaja on Nala. Lämpimät onnittelut! Ilmoitathan kenelle hahmoistasi haluat pisteet antaa.


 - cecci | Kommentit (3)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Ajatuksia...
17.11.2018 21:42 | cecci

Ajattelin vain kirjoittaa nyt joitain ajatuksiani ylös. Ensinnäkin olen todella kiitollinen teille kaikille siitä, että olette kärsivällisiä kiireitteni suhteen. Olen myös pahoillani, että en ehdi päivitellä enään niin paljoa, kuin olisin toivonut. :/ Sitten iloisempiin asioihin! Ensimmäiset klaanit täytti 13.11 4- kuukautta, ja se on ihan huippua. En ollut sivuja luodessa varma, että sivut pysyisivät pystyssä edes kuukauden, joten voitte vain kuvitella kuinka iloinen olen. Jokainen teistä on antanut loistavia idoita sivuilla ja auttanut minua. Otan mielelläni ideoita ja apua vastaan, joten antakaa toki ideoita mikäli niitä löytyy! Otan myös tosiaan apua mielelläni vastaan, joten jos haluatte auttaa tulkaa ihmeessä kysymään mitä voisitte tehdä, niin annan teille jotain hommia, jos niitä on kuten yleensä. Sivuilla on myös ystävällinen ja aktiivinen ilmapiiri, joten pidetään se yllä ja kehitetään sivuja yhdssä eteenpäin! 


 - cecci | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
 Uudet klaanit!
07.11.2018 16:22 | cecci

Uudet klaanit tulevat joulukuun loppuun mennessä!

 

Klaanit asuvat rannikolla. Klaaneija tulee kolme: Rapuklaani, Kolibriklaani ja Skorpioniklaani. Klaaneilla on eri arvojärjestys, eri tavat ja eri uskomukset, kuin nykyisillä klaaneilla.

Pieni esittely:

Rapuklaani asuu rannalla ja syö kaloja ja rapuja yms.

Kolibriklaani asuu viidakossa ja syö lintuja ja muita pikkueläimiä yms.

Skorpioniklaani asuu maan alla ja syö myyriä ja hiiriä yms. Tämä klaani on "pahis klaani".

Minä ja Tähtikissa suunnitellaan klaaneja koko ajan, ja lisäämme niiden tiedot mahdollisimman ripeästi! Kun saamme klaanien tavat jne. julkaistua, avaamme viekun, jonne te voitte itse suunnitella npc-hahmoja uusiin klaaneihin. Teemme pian kattavamman postauksen.


( Päivitetty: 07.11.2018 16:39 )

 - cecci | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000
 To Do
02.11.2018 19:11 | cecci

                                               To Do

 

Elikkäs, teen tähän nyt tehtävälistan, josta ruksaan juttuja pois aina, kun saan ne tehtyä. Tämä auttaa kaikkia hahmottamaan, että missä mennään. Jos sinulla on jotakin mielessä, esim. jonkun hahmon lisääminen, voit laittaa muitutuksen tämän postauksen kommentteihin, ja voin lisätä asian listaan.

 

                              

     

Tehtävä Tehty
Uusien hahmojen lisääminen  
Tarinoiden arvostelu x
Vanhojen hahmojen lisäily  
?  
?  
?  
?  
?  
?  
?  

 


( Päivitetty: 07.11.2018 16:22 )

 - cecci | Kommentit (2)Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                     Layout by Cecci

©2020 Ensimmäiset klaanit- vuodesta 2018 - suntuubi.com