Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                             

 

                                

   Tähän vieraskirjaan voi kirjoittaa tarinat!

                                             Tarinoista

1. Kirjoita tarina jokaisella hahmollasi vähintään kerran kuukaudessa.

2. Tarinan tulee olla vähintään neljä virkettä.

3. Tarinoissa ei saa kiroilla, paitsi tietenkin kissojen kielellä.

4. Kirjoita imperfektissä tai preesenssissä.

5. Voit kirjoittaa minä tai hän muodossa. Myös kaikkitietävä kertoja on sallittu.

6. Älä autohiittaa tarinoissa vakavasti. (Eli älä päätä toisen pelaajan hahmon tekemisiä tai sanomisia ilman lupaa.)

7. Pidä tarinat realistisina, eli ei lentäviä kissoja yms.

8. Älä aloita omassa tarinassasi sotaa yms. ilman lupaa. Pienet kahakat esim. npc-hahmojen kanssa ovat kuitenkin sallittuja.

9. Älä tapa ketään ilman lupaa.

10. Reviireille voi keksiä uusia paikkoja, mutta miettikää järkevästi.

11. Toisten pelaajien hahmoja ja npc-hahmoja saa käyttää tarinoissa, mutta noudata näiden luonnetta jne. Muista, että et saa autohiitata liikaa!

12. Muista, että hahmosi ei voi tietää ja osata kaikkea.

13. Tarinat ovat kaikki samassa vuodenajassa ja ajassa, eli älä tarinoi tapahtumista, jotka ovat tapahtuneet kauan sitten. Vuodenaika on nyt lehtikato, eli talvi ja vuodenaika on aina sama kuin oikeasti.

Muutama vinkki, neuvo ja sääntö vielä:

Kirjoita puhe "näiden" väliin.
Esimerkki:
"Hei", sanon Sumutähdelle.

"Hei!" huudan Sumutähdelle.

"Hei?" sanon kysyvästi.

Ajatukset voit merkitä...:

#näin#
*näin*

>näin< 
tai vain sulattaa tekstiin.

 

Jos haluat jonkun jatkavan tarinaasi, kerro siitä näin:

Lisää tarinan loppuun //Ja se jonka haluat jatkavan tarinaa
Esimerkki: //Tähtikissa voitko jatkaa Omenatassulla?
Esimerkki://Omenatassu? tai //Omena?

1. Yritä pitää terinat selkeinä. 
2. Kuvailu tuo tarinaan pituutta ja uskottavuutta.

3. Oikolue tarina ennen lähettämistä.

                               Pisteet

 

 

Ensimmäisestä tarinasta saa aina vähintään 10p. Sen jälkeen tarinoista saa 20sanaa=1p. Jos pisteitä tulisi kuitenkin vaikkapa 10.5 , niin se pyörisetään ylöspäin, eli saisit 11p.

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Tähtikissa
Kotisivut: http://ensimmaisetklaanit.home.blog/tarinat/

03.08.2019 07:50
Ja täten lopetamme roolimisen täällä, se jatkuu kotisivut-kohdan osoitteessa

Pikkukajo// 11p

Nimi: Tähtikissa

14.07.2019 15:17
//Nala//

Pikkukajo, Skorpioniklaani, alokas

Vesi rummutti kallioon. Sen alla tunneleissa saalisti kissoja. Sen alla luolassa oli useampia kissoja. Se oli Skorpioniklaanin leiri. Yhdessä koloista pennut olivat painimassa lukuun ottamatta vaaleanruskeaa mustaraitaista naarasta ja hopeanharmaata mustajuovaista naarasta. Pesään saapui kissa. Naaras oli valkoinen mustilla ja oransseilla laikuilla. Kissan toisen silmän halki kulki huomiota herättävä arpi. Punaruskea kolli hyppäsi kissan eteen irvistäen hampaillaan.
"Minusta tulee paras taistelija ikinä!" hän sähisi. Kissa pudottautui vaanimisasentoon ja otti yhden askeleen alokasta kohti.
"Parempi olisi, koska oletko kuullut miten käy hyödyttömille pennuille?" enteentulkitsija kysyi tältä työntäen kyntensä ulos. Havunvihreät silmät omaava kolli pudisteli päätään vieläkin hiukan sähisten.
"Heidät tuodaan enteentulkitsijalle, jotta tämä voi uhrata heidän Pimeydennotkolle!" valkoienn kissa sähisi avaamalla silmänsä niin suuriksi kuin mahdollista. Kollin korvat menivät luimuun, mutta muuten tämä pysyi enteentulkitsijan edessä urheasti. Sillä hetkellä pesässä oleva harmaan ja valkoisen kirjava naaras avasi suunsa, mutta musta naaras puhui ensin:
"No minua ei minnekkään uhrata! Aion olla paras taistelija ikinä! Muut klaanit pelkäävät pelkästään kuullessaan nimeni!" hän huusi hyökäten kohti vaaleanruskeaa mustaraitaista naarasta.
"Lopeta, Alokasjuuri!" naaras huusi. Alokasjuureksi nimetty naaras jatkoi taistelua. Hopeanharmaa mustajuovainen naaras hyppäsi Alokasjuuren kimppuun.
"Alokastassu, älä sekaannu tähän!" Alokasjuuri ulvoi.
"Pikkukajo, tänne!" harmaavalkoinen naaras ulvaisi. Vaaleanruskea mustaraitainen naaras meni hänen luokseen.
"Haluan pois täältä Pimeydennotkon hylkäämästä paikasta. Ehkä enteentulkitsijan pesään?" Pikkukajo kysyi katsoen enteentulkitsijaa.

 //Vähän Segawa. Unikyynel?//

Nimi: Tähtikissa

12.07.2019 17:19
Unikyynel// 13p

Tiikeritanssi// 40p

Nimi: Tähtikissa

05.05.2019 19:27
//Coccis?

Tiikeritanssi, Rapuklaani, kouluttaja

-tässä on hieman "menneisyyttä", aamu on pari päivää alun jälkeen-

Tiikeritanssi ja Sydänlevä taistelivat keskellä Rapuklaanin harjoitusaukiota. Sydänlevä oli jäänyt alakynteen suuremmalle Tiikeritanssille, ja pieni kouluttaja joutui alistumaan maahan.
"Hyvä on, sinä voitit. Pian saat kuitenkin uuden haasteen", Sydänlevä sanoi, lopun kuitenkin kuiskaten. Tiikeritanssi heilautti ruskeita korviaan välinpitämättömästi.
"Tiikeritanssi voitti tämän taistelun ja arvon kouluttajana! Sydänlevä, muista, että kuun ajan sinun on odotettava ennen seuraavaa haasto-oikeutta. Onnea, Tiikeritanssi!" Univirta julisti.
"Tiikeritanssi! Tiikeritanssi! Tiikeritanssi!" kaikki hurrasivat. Tiikeritanssi hellitti otettaan Sydänlevästä ja päästi naaraan vapaaksi.

Tiikeritanssi makasi korvat hörössä kaislavuoteessaan meren rannalla. Hän oli nukkunut siellä monia öitä arvotaistelunsa jälkeen. Kollin voittama naaras, Sydänlevä, pyöri hänen mielessään. Harmaa raidallinen naaras hallitsi hänen ajatuksiaan leirissä, joten Tiikeritanssi oli mennyt rannalle yöksi. Aurinko näkyi jo pienenä punerruksena taivaanrannassa. Rapuklaanin kolli nousi salamana seisomaan ja otti suunnan kohti leiriä. Piti kävellä vain hieman merenrantaa ja hiekan ja metsän rajaan, sillä siellä sijaitsi Rapuklaanin leiri.
"Tiikeritanssi! Särkisilmä odottaa sinua harjoituskuopalle, pääset auttamaan Alokassumun ja Alokaslumen kouluttamisessa!" vartiossa istuva Vesipilvi huusi. Tiikeritanssi heilautti hännänpäätään ilmassa.
"Menen sinne heti!" hän sanoi. Kolli asteli kohti harjoituskuoppaa. Se oli pieni hiekkapainauma aivan leirin vieressä. Särkisilmä alokkaineen oli jo siellä.
"Vau! Sinä olet tosi hyvä taistelija! Voitit Sydänlevän!" Alokassumu huokaisi ihaillen. Tiikeritanssi nykäytti hännänpäätään välinpitämättömästi.
"No, ei anneta sen häiritä. Miten menetellään?" tiikerikuvioinen kouluttaja kysyi punaruskealta kollilta.
"No, ajattelin, että tekisimme pienen kisan, jossa olisi kaksi joukkuetta. Sinä olisit Alokaslumen pari ja minä Alokassumun. Tässä lähellähän menee joki, joka virtaa mereen. Tehtävä on se, että alokkaat menevät joen toiselle puolelle odottamaan, ja me kouluttajat lähdemme toiselta puolelta, kymmenen ketunmitan päästä rannasta. Kouluttaja juoksee joelle, ui sen yli ja kosketaa hännällään alokasparinsa häntää. Alokaspari tekee saman, mutta ensin ui joen yli ja sitten juoksee lähtöviivalle. Se tiimi, joka on ensimmäisenä maalissa, voittaa", Särkisilmä selitti. Alokassumun häntä nousi heti pystyyn.
"No?" Tiikeritanssi kysyi. Hän tiesi omilta alokasajoiltaan, että jos on asiaa, pitää nostaa häntä pystyyn ja odottaa, että kouluttaja antaa puheenvuoron.
"Mitä voittaja saa?" nuori naaras kysyi. Särkisilmä hymähti.
"Miten olisi niin, että häviäjät joutuvat kalastamaan voittajille?" punaruskea kouluttaja kysyi. Tiikeritanssi nyökkäsi rauhallisesti.
"Joo! Minä en kyllä sinulle kalasta!" alokkaat vastasivat yhteen ääneen. He lähtivät juoksemaan kohti jokea, joka ei ollut kaukana. Nuoret naaraat pysähtyivät kymmenen ketunmitan päähän. Särkisilmä ja Tiikeritanssi seurasivat kävellen perässä. Särkisilmä piirsi tassullaan hiekkaan viivan.
"Aloitetaan tämän takaa, kun nostan häntäni pystyyn tuolla toisella puolella. Onko säännöt selvät?" hän kysyi alokkailta.
"On!" Alokassumu vastasi. Alokaslumi tyytyi nyökkäämään.
"Selvä. Me menemme nyt", Tiikeritanssi sanoi ja lähti juoksemaan kohti joen rantaa.
"Hei! Odota minua!" Särkisilmä huusi ja lähti perään.

Särkisilmä oli nopeampi juoksemaan, sillä he pääsivät joelle samaan aikaan, mutta Tiikeritanssi oli selvästi nopeampi uimari. Suurempi kolli kauhoi tasaisin vedoin kohti rantaa, jättäen pienemmän kollin jälkeen. #Minä voitan tämän. Toisaalta Alokaslumen pitää olla Alokassumua parempi.# Tiikerikuvioinen nousi rannalle ensin. Toinen kouluttaja saapui hetkeä myöhemmin ja nosti punaruskean häntänsä pystyyn. Alokkaat lähtivät juoksemaan rinta rinnan. Taistelu oli hyvin tasaista, kunnes naaraat pääsivät joelle. Alokaslumen epävarma ja hidas uintityyli jätti hänet hiukan jälkeen pesätoveristaan. Kilpikonnakuvioinen naaras kuitenkin sinnitteli urheasti mukana. Alokassumu nousi maihin, mutta unohti, mitä tehdä, ja antoi Alokaslumelle lisäaikaa. Toinenkin alokas nousi maahan ja läppäsi Tiikeritanssin häntää omallaan. Tiikerikuvioinen kolli hyppäsi veteen ja alkoi uida. Se muistutti Alokassumua, joka läppäsi hännällään Särkisilmän häntää. Vain silmänräpäystä myöhemmin punaruskea kolli oli joessa. Tiikeritanssi keskittyi uimiseen. Jokainen veto oli tärkeä. Kolli pääsikin pian vastarannalle, nousi maahan ja alkoi nousta. Tiikeritanssi oli kasvattanut melkoisen etumatkan, ja hän ehti jo pitkälle ennen Särkisilmän nousemista maihin. Jälkeen jäänyt kouluttaja alkoi juosta kuin häntä olisi jahdannut mäyrälauma. Kaikki oli kuitenkin jo myöhäistä. Tiikeritanssi oli ylittänyt maaliviivan. Voittajan katsoessa joelle hän huomasi alokkaiden uivan jo takaisin. Särkisilmä asteli kouluttajatoverinsa viereen.
"Hyvä kisa. Sinä ja Alokaslumi voititte. Menemme Alokassumun kanssa saalistamaan, voit joko kouluttaa Alokaslumea itse tai antaa hänet vaikka Valasputoukselle ja tehdä itse mitä haluat", punertava kolli sanoi. Tiikeritanssi nyökkäsi. Alokkaat olivat jo ehtineet kouluttajien luo.
"Tule, Alokassumu. Mennään kalastamaan", Särkisilmä käski.
"Alokaslumi, mennään me leiriin", Tiikeritanssi sanoi puolestaan. Alokaslumi väläytti vielä yhden ylimielisen hymyn pesätoverilleen ja kääntyi sitten seuraamaan tiikerikuvioista kollia leiriin.

Leirissä oli melko hiljaista, sillä suurin osa kissoista oli ulkona. Tiikeritanssi jätti Alokaslumen aukiolle ja asteli kouluttajien pesälle.
"Valasputous?" hän kysyi. Kilpikonnakuvioinen naaras nosti päänsä.
"Mitä asiaa, Tiikeritanssi?" kouluttaja kysyi asiallisella äänensävyllä.
"Voisitko ottaa Alokaslumen loppupäiväksi?"
"Miksi? Eikö Särkisilmä osaa huolehtia alokkaistaan?"
"Ei tässä siitä ole kyse. Autoin äsken häntä kouluttamaan Alokassumua ja Alokaslumea. Meillä oli kilpailumuotoinen harjoitus, jonka häviäjät joutuvat kalastamaan voittajille. Särkisilmä ja Alokassumu ovat nyt kalastamassa, kun minä ja Alokaslumi voitimme. Särkisilmä sanoi, että sinä voisit ottaa hänet loppupäiväksi", Tiikeritanssi lopetti.
"Selvä, käy. Opetan hänellekin kalastamista", Valasputous sanoi ilkikurinen pilke silmissään.
"Kiitos!" Tiikeritanssi sanoi ja kiiruhti pois ovensuusta.
"Alokaslumi! Valasputous opettaa sinulle kalastusta loppupäivän!" kolli huikkasi alokkaalle ohimennen, kun tiikerikuvioisen käpälät kuljettivat kohti enteentulkitsijan pesää. Se sijaitsi lääkitsijäkissan pesän takana, ja se oli luola suuren kiven sisässä. Sen suuaukon edessä oli palmunoksa. Tiikeritanssi huokaisi.
"Univirta?" hän kysyi.

//Univirta? Tönkkö...

Nimi: Nala

09.04.2019 17:27
Unikyynel, Skorpioniklaani, enteentulkitsija

Olin istunut koko aamun pesässäni kuuntelemassa ääniä. Ne käskivät minua tappamaan, mutta oli huvittavaa kuunella mielikuvitukseni aiheuttamia riitoja siitä, kuka minun pitäisi tappaa. Nyt seisoin pesäni ulkopuolella katsellen alas. Kouluttajat söivät yhdessä rykelmässä ja alokkaat leveilivät toisilleen taidoillaan. #Niin pentumaista# Lähdin kapuamaan alas pesäni tasanteelta. Päästyäni hieman alemmas, päätin valita reitin, joka vei pikkuisten onkalolle. Voisin ihan hyvin käydä tervehtimässä tulokkaita. Kävellessäni lähemmäs onkaloa, tunsin katseen turkillani. Käänsin hieman päätäni ja näin Käärmesyöksyn tuijottavan minua. Tuijotus viesti joko "Varokkin satuttamasta pentuja mielipuoli!" tai "Tapan sinut kohta ilman syytä!" Väläytin Käärmesyöksylle yhden "Älä jätä minua vartiotta" hymyistäni, joka samalla paljasti kiiltäviä hampaitani. Saatoin nähdä Käärmesyöksyn värähtävän hieman. #Älä todellakaan jätä minua vartiota, jos tahdot säästää säälittävän henkesi!#
"Ole hiljaa!" mutisin äänelle.
"Vietin koko aamun teidän kanssanne, joten saisinko rauhaa edes hetken!" sanoin hiukan kovempaa. #...#
"Kiitos", murahdin ja jatkoin onkalon suulle. Sisällä pennut olivat painimassa lukuun ottamatta Pikkukajoa ja Alokastassua. Alokassora hyppäsi eteeni irvistäen hampaillaan.
"Minusta tulee paras taistelia ikinä!" hän sähisi minulle. Pudottauduin vaanimisasentoon ja otin yhden askeleen pikkuista kohti.
"Parempi olisi, koska oletko kuullut miten käy hyödyttömille pennuille?" kysyin tältä työntäen kynteni ulos. Alokassora pudisteli päätään vieläkin hiukan sähisten.
"Heidät tuodaan enteentulkitsijalle, jotta tämä voi uhrata heidän Pimeydennotkolle!" sähisin avaamalla silmäni niin suuriksi kuin mahdollista. Alokassoran korvan menivät luimuun, mutta muuten tämä pysyi edessäni urheasti. Sillä hetkellä pesässä oleva Myrkkykynsi avasi suunsa, kuin kertoakseen minun valehtelevan, mutta Alokasjuuri avasi suunsa:
"No minua ei minnekkään uhrata! Aion ola paras taistelia ikinä! Muut klaanit pelkäävät pelkästään kuullessaan nimeni!" hän huusi hyökäten kohti Pikkukajoa.


//-kajo?

                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                     Layout by Cecci

©2020 Ensimmäiset klaanit- vuodesta 2018 - suntuubi.com