Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                             

 

                                

                         Tähän vieraskirjaan voi kirjoittaa tarinat!

                                             Tarinoista

1. Kirjoita tarina jokaisella hahmollasi vähintään kerran kuukaudessa.

2. Tarinan tulee olla vähintään neljä virkettä.

3. Tarinoissa ei saa kiroilla, paitsi tietenkin kissojen kielellä.

4. Kirjoita imperfektissä tai preesenssissä.

5. Voit kirjoittaa minä tai hän muodossa. Myös kaikkitietävä kertoja on sallittu.

6. Älä autohiittaa tarinoissa vakavasti. (Eli älä päätä toisen pelaajan hahmon tekemisiä tai sanomisia ilman lupaa.)

7. Pidä tarinat realistisina, eli ei lentäviä kissoja yms.

8. Älä aloita omassa tarinassasi sotaa yms. ilman lupaa. Pienet kahakat esim. npc-hahmojen kanssa ovat kuitenkin sallittuja.

9. Älä tapa ketään ilman lupaa.

10. Reviireille voi keksiä uusia paikkoja, mutta miettikää järkevästi, eli esimerkiksi Laaksoklaanin reviirillä tuskin on sankkaa metsää.

11. Toisten pelaajien hahmoja ja npc-hahmoja saa käyttää tarinoissa, mutta noudata näiden luonnetta jne. Muista, että et saa autohiitata liikaa!

12. Muista, että hahmosi ei voi tietää ja osata kaikkea.

13. Tarinat ovat kaikki samassa vuodenajassa ja ajassa, eli älä tarinoi tapahtumista, jotka ovat tapahtuneet kauan sitten. Vuodenaika on nyt lehtikato, eli talvi ja vuodenaika on aina sama kuin oikeasti.

Muutama vinkki, neuvo ja sääntö vielä:

Kirjoita puhe "näiden" väliin.
Esimerkki:
"Hei", sanon Sumutähdelle.

"Hei!" huudan Sumutähdelle.

"Hei?" sanon kysyvästi.

Ajatukset voit merkitä...:

#näin#
*näin*

>näin< 
tai vain sulattaa tekstiin.

 

Jos haluat jonkun jatkavan tarinaasi, kerro siitä näin:

Lisää tarinan loppuun //Ja se jonka haluat jatkavan tarinaa
Esimerkki: //Tähtikissa voitko jatkaa Omenatassulla?
Esimerkki://Omenatassu? tai //Omena?

1. Yritä pitää terinat selkeinä. 
2. Kuvailu tuo tarinaan pituutta ja uskottavuutta.

3. Oikolue tarina ennen lähettämistä.

                               Pisteet

 

Ensimmäisestä tarinasta saa aina vähintään 10p. Sen jälkeen tarinoista saa 20sanaa=1p. Jos pisteitä tulisi kuitenkin vaikkapa 10.5 , niin se pyörisetään ylöspäin, eli saisit 11p.

 

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Nala

22.05.2019 19:30
Järvilaulu, Vesiklaani

Vahtivuoroni alkoi loppua. Aamupartio oli lähtenyt mukanaan Huuhkajatassu, Tiikerisydän, Lumiturkki ja Pajutassu. Kun aamupartio oli lähtenyt, oli Häivähdyhäntäkin siirtynyt pentutarhaan lepämään. Sotureita oli niukasti nyt, kun Kaikulaulu oli johtanut puolet sotureista Laaksoklaaniin.
"Palmukarva lähde metsästämään! Ota mukaasi Soratassu", kuulin leiristä Kirkastähden käskyn. Minua kohti lähti kävelemään kaksi kissaa. Soratassu käveli rauhallisesti Palmukarvan vieressä. Nuori oppilas vilkuili ympärilleen, kuin odottaen hyökkäystä. Palmukarva suunnisti eteenpäin sanomatta sanaakaan. Kolli nyökkäsi minulle sisäänkäynnillä, kuin yöllä ei olisi tapahtunut mitään. He kävelivät ohi minusta. Nähdessäni kaksikon katoavan metsään halusin vain juosta heidän peräänsä, mutta kehoni kuljetti minua kohti sotureiden pesää. Tassujani jomotti ja lihakseni vaativat minua lepäämään. Olin astumassa sotureiden pesään, kun herkullinen tuoksu tuoresaaliskasalta kiinnitti huomioni. Kasassa makasi eilisen jäännöksiä: pari kalaa ja hiiri.#Enemmän, kuin tarvitsen!# Poimin itselleni kalan ja suunnistin takaisin sotureiden pesälle. Lysähdin pesän viereen. Otin nälkäisen puraisun kalasta auringon lämmittäessä selkääni. Vaahtoturkki oli lähelläni kertomassa tarinaa Varjopennulle, Hohtopennulle ja Vesitassulle. Kaikki vaikutti melkein normaalilta, mutta huomioni kiinnitti Kirkastähden ja Lehtilammen hiljainen keskustelu vesiputouksella. Veden pauhu peitti alleen heidän äänensä, mutta parantajan ja päällikön hännät liikahtelivat hermostuneesti. Naulitsin katseeni heihin yrittäen sdaada keskustelusta selvän. Yhtäkkiä Lehtilammen keltaisten silmien katse kääntyi minua kohti. Käänsin pääni ja tuijottelin puoliksi syötyä kalaa edessäni. Parantaja katse poltti turkillani hetken, kunnes tunsin sen kääntyvän takaisin keskusteluun. Vaikka en sitä ikinä myöntäisikään, niin parantajassa oli omanlaistaan pelottavuutta. Päätin syödä kalani loppuun ennen, kuin minua ehdittiin pyytää partioon.

Syötyäni kalani ja puhuttuani hetken Hohtopennun kanssa pääsin viimein nukkumaan. Sotureiden pesä oli täysin tyhjillään ja mukavan viileä, mutta en saanut nukuttua. Palmukarvan sanat pyörivät päässäni. #Onko kollilla tunteita minua kohtaan? Onko minulla häntä kohtaan? Mitä sanon hänelle?# Kysymyksiä pyöri päässäni ja päänsärky teki tuloaan. Tunsin olevani stressaantunut ja väsynyt. #Jos sanoisin Palmukarvalle pitäväni hänestä olisiko se väärä valinta? Haluanko tietä? Pelkäänkö tietää? MINÄKÖ pelkään? Ei ikinä!# ajattelin vetäen syvään henkeä. Sujin silmäni. #Miksi ajattelen asiaa? Kyllä minä tiedän, jos rakastan jotakuta!# ajattelin. #Palmukarvan kanssa minulla on aina hauskaa. Hän saa minut nauramaan. Tunnen lämpimän tunteen ollessani hänen lähellään... Kyllä sen sokea hiirikin näkee! Minulla on tunteita Palmukarvaa kohtaan!#//Romassi puhkeaa! Löpöti sitä ja Löpöti tätä! X3

Nimi: Nala

21.05.2019 15:10
Salamatassu, Vesiklaani

Olin vastaamassa Piikkitassulle, kun Käpy juoksi pusikosta vauhko ilme kasvoillaan.
"Täältä täytyy päästä äkkiä pois! Kyyn jengin jäseniä on menossa kohti edellistä leiripaikkaamme! He haistavat meidät!" Käpy sihisi. Katsoin ympärilleni karvat pystyssä.
"Ketkä?" kysyi Aida rauhallisesti.
"Aamu, Kura, Risu, Veri, Yö, Kallio, Rotko, Kaiku, Kirjo ja Tomu", Käpy kertoi vanhemmalle naaraalle.
"Kyy laittoi partioon kaikki voimmakkaimmat taisteliat ei nopeimpia juoksioita, tai parhaimpia jäljittäjiä. Jos lisäämme vauhtia pääsemme heidän luotaan pois", Aida kertoi meille.


//Piikki? Sini?

Nimi: Tähtikissa

20.05.2019 08:02
//Cecci, Nala, Tähtikissa//

Piikkitassu, Vesiklaani

Kaikki kissat nousivat pystyyn ja nyökkäilivät hyväksyvästi. Aida lähti johdattamaan heitä, mitä Piikkitassu ei pannut pahakseen, heitä metsän siimeksessä jokea seuraten. Harmaa parantajaoppilas asteli Mintun ja Kävyn välissä. Kaikki olivat aivan hiljaa, kunnes oksan rasahdus rikkoi hiljaisuuden ja jähmetytti jokaisen.
"En usko, että se oli kissa", sanoi Tuli hetken päästä hiljaisella äänellä. Käpy otti askeleen eteenpäin, kunnes käveli eteenpäin käskien hännällään muita pysymään paikoillaan.
"Hyvä Tähtiklaani, mitä täällä tapahtuu?" Piikkitassu kuiskasi ilmaan.

//Joku? Tönkkö

Nimi: Tähtikissa

20.05.2019 07:55

//Coco

Kultamyrsky, Metsäklaani

Pihlajakynsi nyökkäsi.
"No, asia on sitten sillä selvä. Menen nukkumaan", sanoin. Käännyin kohti soturien pesää ja astelin sinne ylväänä.
"Hei! Kultamyrsky! Kuulin, että tapoit Synkkämielen! Vau!" kuului Tillitassun ihaileva ääni takaani. Pieni musta kolli juoksi eteeni. "Olet varmaan klaanin paras taistelija! Voitit varapällikön!"
"Kyllä muutkin kissat ovat varapäälliköitä voittaneet!" ulvahdin turhautuneena ja puskin oppilaan sivuun päästäkseni pesään. Astelin omalle pedilleni ja nukahdin heti.

»"Kultamyrsky!" kuului ääni, joka halkoi uneni hiljaisuuden. Avatessani silmäni huomasin Roihusodan edessäni.
"Sinä tolvana päästit Omenanlehden pakoon Laaksoklaaniin!" emonemoni huusi minulle raivoissaan. Punertava naaras tuijotti minua keltaisilla silmillään kylmästi.
"Mitä? Omenanlehti on Vesiklaanissa!" vastasin hämmentyneenä ja vihaisena samaan aikaan.
"Niin oli, mutta ei enää. Hän lähti Laaksoklaaniin, niin kuin myös puolet Vesiklaanista. Heidät kaikki pitää tuhota. Näin", Roihusota hyppäsi pienen, limaisen risun kimppuun ja puraisi sen kahtia.
"Selvä, mutta enhän minä kokonaista klaania vastaan voi yksin taistella!" vastustin.
"Et voikaan, mutta voit saada klaanin taistelemaan puolellasi. Mene puhumaan Kostotähdelle, mutta sitä ennen harjoitellaan Harmaahännän ja Pihlajakynnen kanssa", punertava naaras käski. Hänen turkkinsa muuttui silmissäni yhä verisemmäksi. Seurasin häntä Synkän Metsän poikki kohti Pihlajakynttä ja hänen mestariaan.«

//Pihlajakynsi? Tönkkö...

Nimi: Tähtikissa

20.05.2019 07:46
//Älkää huomioiko edellistä//

Kynnenvarjo, Metsäklaani

"Otan osaa." Sadesydämen ääni herätti Kynnenvarjon ajatuksistaan. Kaunis valkoinen naaras asteli kollin viereen. Harmaalaikukas soturi laski häntänsä mustan kollin lavoille. "Minunkin emoni kuoli, ja lisäksi vielä isäni. Tiedän, miltä sinusta tuntuu."
Kynnenvarjo painautui lihaksikasta naarasta vasten.
"Pelkotassu, Vihatassu, Ilotassu ja Surutassu ottivat tämän varmaan raskaiten. Ovathan he vasta aivan uusia oppilaita", hän vastasi puuroisella äänellä. "Mutta minä sentään olisin voinut estää hänen kuolemansa! Olisin voinut estää Kultamyrskyä lähettämästä Vihatassua hakemaan häntä ja muita lisäjoukkoja! Olisin voinut auttaa häntä taistelussa!" musta kolli jatkoi ulvoen suruaan taivaan pimeimpiin kolkkiin.
"Ei se ollut sinun syytäsi", Sadesydän jatkoi rauhoittavalla äänellä. Hänen aamutaivaan väriset silmänsä hehkuivat oranssia lämpöä.
"Mutta... mutta ei minulla ole enää ketään, kun emo kuoli!" Kynnenvarjo jatkoi. Sadesydämen kauniit kasvonpiirteet saivat hänet kuitenkin vaikenemaan.
"On sinulla. Sinulla on minut", kaunis lumivalkoinen naaras sanoi. Kynnenvarjo meni ymmälleen.
"Sillä minä rakastan sinua."

//Joku?

Nimi: Tähtikissa

20.05.2019 07:44
Kynnenvarjo, Metsäklaani

"Otan osaa." Sadesydämen ääni herätti Kynnenvarjon ajatuksistaan. Kaunis valkoinen naaras asteli kollin viereen. Harmaalaikukas soturi "Minunkin emoni kuoli, ja lisäksi vielä isäni. Tiedän, miltä sinusta tuntuu."
Kynnenvarjo painautui lihaksikasta naarasta vasten.
"Pelkotassu, Vihatassu, Ilotassu ja Surutassu ottivat tämän varmaan raskaiten. Ovathan he vasta aivan uusia oppilaita", hän vastasi puuroisella äänellä. "Mutta minä sentään olisin voinut estää hänen kuolemansa! Olisin voinut estää Kultamyrskyä lähettämästä Vihatassua hakemaan häntä ja muita lisäjoukkoja! Olisin voinut auttaa häntä taistelussa!" musta kolli jatkoi ulvoen suruaan taivaan pimeimpiin kolkkiin.
"Ei se ollut sinun syytäsi", Sadesydän jatkoi rauhoittavalla äänellä. Hänen aamutaivaan väriset silmänsä hehkuivat oranssia lämpöä.
"Mutta... mutta ei minulla ole enää ketään, kun emo kuoli!" Kynnenvarjo jatkoi. Sadesydämen kauniit kasvonpiirteet saivat hänet kuitenkin vaikenemaan.
"On sinulla. Sinulla on minut", kaunis lumivalkoinen naaras sanoi. Kynnenvarjo meni ymmälleen.
"Sillä minä rakastan sinua."

//Joku?

Nimi: Nala

11.05.2019 12:25
//Tähtikisu Cecci

Salamatassu, Vesiklaani

"Oletteko valmiita? Aida sanoi, että Kyyn jengi saattaa seurata tänne asti. Hän ehdotti jatkamista pimeän tuloon asti!" Piikkitassu huusi ja jäi odottamaan muiden vastauksia. Kissat nousivat ylös kuulessaan Piikkitassun ehdotuksen. Kaikki nyökyttelivät hyväksyvästi, sillä kukaan ei halunnut kohdata Kyyn jengiä. Lähdimme kävelemään pitäen joen näkyvissä, mutta silti pysyen metsän varjoihin kätkeytyneenä. Ilmassa tuoksui sade ja riista. Kuulin vain askeleemme ja joitain epämääräisiä rusahduksia. Kaikki olivat jännittyneita tietoisina Kyyn jengin aiheuttamasta vaarasta. Jopa Minttu, jonka olin huomannut olevan selvästi puhelias ja villi pentu, oli aivan hiljaa vilkuillen ympärilleen. Hypähdin ilmaan kuullessani oksan rasahtavan. Kaikki pysähtyivät kuuntelemaan.
"En usko, että se oli kissa", sanoi Tuli hetken päästä hiljaisella äänellä. Käpy otti askeleen eteenpäin, kunnes käveli eteenpäin käskien hännällään meitä pysymään paikoillaan.


//Piikki? Sini? Vähän lyhempi, kuin alkuperäinen suunnitelmani, mutta alkuperäinen teksti poistui kolme kertaa joten...

Nimi: Tähtikissa

10.05.2019 08:07
Pelkotassu, Metsäklaani

Taistelussa olleet kissat palasivat leiriin mukanaan suru-uutisia. Pelkotassun, Vihatassun, Ilotassun, Surutassun, Kynnenvarjon ja Toivotuulen emo Liekkisiipi oli kuollut. Nuorimmat pennut makasivat maassa emonsa ruumiin vierellä.
"Tulethan uniini, emo? Voisitko?" kellanpunainen Pelkotassu kuiskasiIlotai emonsa samanväriseen turkkiin. Liekkisiiven ominaistuoksu oli hälvenemässä yöilmaan kuoleman hajun tieltä. Pelkotassu tiedosti hämärästi, että Ilotassu oli nukahtanut. #Typerä rääpäle!# pienikokoinen naaras ajatteli vihaisena. Ilotassu havahtui, kun Vihatassu tökkäisi häntä, mutta kolli nukahti pian uudestaan. Vihatassukin oli hetken päästä nukahtanut. Surutassusta Pelkotassu ei tiennyt, sillä tämä makasi Vihatassun toisella puolella. Myös muita klaanin kissoja oli käynyt jättämässä jäähyväisensä Liekkisiivelle. Pelkotassu painoi kuonoaan yhä syvemmälle kuolleen naaraan turkkiin.

Nimi: Nala

05.05.2019 21:34
Vihatassu, Metsäklaani

Hengitin emoni heikkenevää tuoksua. Kuoleman haju alkoi ympäröidä minua ja aloin väristä hieman. Vieressäni Ilotassu nukkui tuhisten. Töykkäsin hänen lapansa ja tämä hätkähti hereille. Veljeni katsoi minua vihaisesti kääntäessään minulle selkänsä. Tuhina alkoi uudestaan enkä vaivautunut herättämään tätä uudestaan. #Minä en aio nukkua emoni valvojaisissa! Valvon koko yön, vaikka itse Täht... Synkkä Metsä minua yrittäisi estää!* suunnittelin mahtipontisesti. Hetken päästä olin sikeässä unessa jahtaamassa perhosia.


//Joku.

Nimi: Coco (ent.Beau)

05.05.2019 18:13
Pihlajakynsi, Metsäklaani

Kultamyrsky nyökkäsi lyhyesti.
"Tavataanko Synkässä metsässä?" naaras kysyi kuiskaten. Se oli mielestäni järkevää, olisi tuskin viisasta kertoa asiasta koko klaanille. Nyökkäsin vastaukseksi.

//Kulta?

Nimi: Tähtikissa

05.05.2019 17:41
//Coco

Kultamyrsky, Metsäklaani

"En tiedä, mutta olisi varmaan parempi levätä nyt, kun on aikaa", Pihlajakynsi sanoi ärtynyt sävy äänessään. Nyökkäsin lyhyesti.
"Tavataanko Synkässä Metsässä?" kysyin kuiskaten. En ollut varma, oliko hyvä kailottaa koko leirille Synkästä Metsästä.

//Pihlajakynsi?

Nimi: Coco (ent.Beau)

05.05.2019 17:33
Pihlajakynsi, Metsäklaani

"No, toivottavasti pääsemmekin pian taas taistelemaan", Kultamyrsky sanoi innoissaan.
"Tekisi mieli kynsiä Synkkäsielulta korvat päästä. Miksiköhän hän käski meidän paeta?" Kultamyrsky jatkoi hiljempaa niin, että vain minä kuulin. Kullankeltainen naaras nyhti kynsillään maasta kuivuneita ruohotuppoja, katsoin sitä synkeä katse silmissäni.
"En tiedä, mutta olisi varmaan parempi levätä nyt, kun on aikaa", sanoin ärtynyt sävy äänessäni. Halusin vain päästä Synkkään metsään kynsimään joltain korvat päästä.

//Kulta?

Nimi: Tähtikissa

05.05.2019 17:01
//Coco

Kultamyrsky, Metsäklaani

"Hyvä, minulla meni heikommin. En malta odottaa, että pääsen näyttämään sille Laaksoklaanin ketunläjälle", Pihlajakynsi sanoi happamalla äänellä.
"No, toivottavasti pääsemmekin pian taas taistelemaan", sanoin innoissani. Jatkoin hiljempaa, niin, että vain Pihlajakynsi kuuli: "Tekisi mieli kynsiä Synkkäsielulta korvat päästä. Miksiköhän hän käski meidän paeta?" Nyhdin kynsilläni maasta kuivuneita ruohotuppoja.

//Pihlajakynsi?

Nimi: Coco (ent.Beau)

05.05.2019 16:51
Pihlajakynsi, Metsäklaani


Kultamyrsky naurahti pienesti toteamukselleni.
"Kyllä se lähtee", naaras sanoi. "Eihän mikään elä ikuisesti. Ja hyvin meni, hoitelin Laikkujalan ja tapoin Synkkämielen. Arvelisin, että saamme hetken vapaata taistelusta, kun Laaksoklaani koki näin kovan menetyksen", kullankeltainen naaras jatkoi pahaenteinen sävy äänessään. Huomasin hänen kuitenkin etsivän jotain, huolissaan?
"Hyvä, minulla meni heikommin. En malta odottaa, että pääsen näyttämään sille Laaksoklaanin ketunläjälle", sanoin happamalla äänellä. Minua suututti häviö edelleen, halusin vain tappaa jonkun. Minua todella raivostutti tilanne.

Nimi: Tähtikissa

05.05.2019 15:49
//Coco

Kultamyrsky, Metsäklaani

"Kuinka taistelu meni niiden parin oppilaan jälkeen?" Pihlajakynsi kysyi. Kollin tummanruskea turkki oli kuivuneessa veressä. "Tämä haju ei tule varmaan koskaan lähtemään turkistani", hän totesi inhoten. Naurahdin pienesti.
"Kyllä se lähtee", sanoin. "Eihän mikään elä ikuisesti. Ja hyvin meni, hoitelin Laikkujalan ja tapoin Synkkämielen. Arvelisin, että saamme hetken vapaata taistelusta, kun Laaksoklaani koki näin kovan menetyksen", jatkoin pahaenteinen sävy äänessäni. Etsin kuitenkin samalla hieman huolissani Vihatassua.

//Pihlajakynsi?

Nimi: Coco (ent.Beau)

05.05.2019 15:31
Pihlajakynsi, Metsäklaani

Katseeni haravoi leiriä etsiessäni Kultamyrskyä. Totesin ettei kullankeltaista naarasta näkynyt, joten lopetin etsimisen. #Kyllä hän minut löytää, turha vaikuttaa epätoivoiselta.# Suin turkkiani, kun huomasin, että Kultamyrsky oli tulossa luokseni. #Tervehdinkö vai vaikutanko viileältä? Uskomatonta, että hän saa minut miettimään tekemisiäni!#
"Kuinka taistelu meni niiden parin oppilaan jälkeen?" kysyin päätettyäni sivuttaa koko tervehtimisen.
"Tämä haju ei tule varmaan koskaan lähtemään turkistani", totesin inhoten.

Nimi: Paju

05.05.2019 13:38
Pajupentu, Vesiklaani

Aamu sarasti. Aurinko paistoi pentutarhaan ja kutitti Pajupennun nenää. Pajupentu oli tohkeissaan tulevasta päivästä, sillä hänet nimitettäisiin oppilaaksi auringonhuipun aikaan. Klaani heräili ja aamupartio oli juuri lähdössä.
"Jännittääkö?", Aamukaste oli istuutunut hänen vieressä huomaamatta.
Pajupentu kääntyi ja katsoi Aamukastetta suoraan silmiin:" Tietenkin minua jännittää, minustahan tulee oppilas!", Pajupentu huudahti.
"Niin tietysti" Aamukaste kehräsi ja nuoli häntä korvien välistä."Sinusta tulee koko klaanin paras soturi!"

Oli melkein auringonhuippu ja Pajupentu odotti milloin päällikkö kutsuisi klaanin koolle. Viimein Pajupentu kuuli Kirkastähden kutsun:Kissat tulivat ulos pesistään ja kokoontuivat aukiolle. Pajupentu istahti eturiviin ja katsoi Aamukastetta joka istui vähän kauempana. Aamukasteen silmät loistivat ylpeydestä ja hän kehräsi kovaan ääneen. Kun koko klaani oli koolla Kirkastähti aloitti:"Pajupentu on saavuttanut kuuden kuun iän ja hän on valmis soturioppilaan koulutukseen. Tästä päivästä aina siihen päivään, jona hän on ansainnut soturinimensä, kutsuttakoon tätä oppilasta Pajutassuksi. Sinun mestarisi tulee olemaan Varputurkki. Toivon, että hän siirtää kaiken tiedon sinulle", Kirkastähti naukui."Varputurkki, astu eteen."
Varputurkki näytti hämmästyneeltä kävellessään päällikön eteen.
"Varputurkki, olet valmis ottamaan oppilaan", Kirkastähti jatkoi."Olet saanut hyvää koulutusta, ja olet osoittanut olevasi uskollinen ja peloton. Odotan, että siirrät kaiken tälle nuorelle oppilaalle."
"En tuota pettymystä" Varputurkki nyökkäsi. Pajutassu riensi koskettamaan Varputurkin nenää ja klaani huusi hänen nimeään:"Pajutassu, Pajutassu, Pajutassu!"
*Nyt olen vihdoin oppilas!*Pajutassu ajatteli. Aamukaste tuli Pajutassun luo ja kehräsi:"Olen niin ylpeä sinusta!"
"Me molemmat olemme", Varputurkki lisäsi.
"Mennään tutkimaan reviiriä!"Pajutassu huudahti Varputurkille ilkikurinen pilke silmissään.

Nimi: Beau

04.05.2019 12:35
Tammisydän, Laaksoklaani

Kuiskevirta nyökkäsi ja nousi pystyyn.
"Voisitko pitää huolta pennuistamme ja Välkekorvan pennuista myös? Tai no enemmän Aurinkopennusta, Aamupentu on rauhallisempi. Menen heti kertomaan emolle", naaras sanoi ja pujahti pesän suuaukosta ulos. Katsoin, kun vaaleanharmaa naaras katosi ja nyökkäsin vielä vastaukseksi vaikka tiesin ettei hän nähnyt sitä. Jopa surressani entisen mestarini menetystä, Kuiskevirran ja pentujemme näkeminen paransi oloani. Katsoin pikkuisia nyyttejä, jotka nukkuivat vieritysten makuualustalla liian syvässä unessa huomatakseen emon poissaoloa. #He ovat niin kauniita, päättyy tämä miten vain, en anna kenenkään satuttaa heitä.# Huomasin toisen Välkekorvan pennuista katselevan kiinnostuneen näköisenä minua ja arvelin tämän olevan Aurinkopentu.
"Oletko sinä Kiiltopennun, Harmaapennun ja Kanipennun isä?" pentu kysyi.
"Olen ja sinä olet ilmeisesti Aurinkopentu", vastasin.
"Onko Synkkämieli tosiaan kuollut? Eikö hän ole varapäällikkö?" Aurinkopentu kysyi silmät suurina. Ymmärsin, että jopa nuori pentu tajusi asian vakavuuden ja suuruuden. Nyökkäsin surumielisenä.
"Nukkuuko sisaresi?" kysyin ja pentu nyökkäsi vastaukseksi.
"Sinunkin kannattaisi, näin hetkisinä aikoina unta ei voi saada liian vähän", sanoin. Aurinkopentu meni sisarensa viereen ja sulki silmänsä. Minäkin käperryin pentujeni viereen ja suljin silmäni, en edes muistanut milloin olin viimeksi nukkunut.

Nimi: Tähtikissa

01.05.2019 17:06
Kuiskevirta, Laaksoklaani

Tammisydän asteli pesään juuri pentujen lopetettua imemisen ja nukahdettua.
"Kuiskevirta", hän sanoi hiljaa surun murtamalla äänellä. #Jotain on tapahtunut#, ajattelin huolissani.
"Synkkämieli on kuollut. Sinun pitäisi kertoa Sumutähdelle", kumppanini sanoi vakavalla äänellä. Nyökkäsin ja nousin pystyyn.
"Voisitko pitää huolta pennuistamme, ja Välkekorvan pennuista myös? Tai no enemmän Aurinkopennusta, Aamupentu on rauhallisempi. Menen heti kertomaan emolle", sanoin ja lähdin astelemaan kohti pesän suuta. Työntäessäni pään ulos pesästä haistoin heti ensimmäisenä leirin raikkaan hiirenkorvaisen tuoksun, joka oli aivan toinen pentutarhan ummehtuneeseen mullanhajuun verrattuna. Kissoja istui aukiolla Hopeatassun ja Synkkämielen valvojaisissa. Päätin, että tulen suremaan myöhemmin. Jatkoin emoni pesälle leirin reunalle. Pistin pääni sisään.
"Sumutähti?" kysyin.
"Kuka siellä?" emoni vastasi innottomalla äänellä, kuin olisi jo arvannut uutiseni.
"Minä vain, Kuiskevirta. Minulla on uutisia", maukaisin yrittäen pitää ääneni mahdollisimman normaalina.
"Ai sinä. Tule sisään vain", klaanipäällikkö sanoi. Kävelin sisään pesään. Emoni makasi sisällä puoliksi syöty hiiri edessään. Hän ohjasi hännällään minut istumaan viereensä.
"No, mitä asiaa?" Sumutähti tivasi heti hieman ärhäkkyyttä äänessään. Huokaisin.
"Vaikka en ollutkaan taistelussa, sain silti tietää koko muun klaanin tavoin, pentuja lukuun ottamatta, nämä ikävät uutiset. Ensinnäkin Hopeatassu on kuollut" — Sumutähti painoi päänsä — "samoin kuin Synkkämieli", kerroin surumielisesti.
"Kuka on tappanut varapäällikköni?" Sumutähti kysyi häntä vihaisesti vispaten. Pudistin päätäni.
"En tiedä. Sinun pitää muistaa nimittää uusi varapäällikkö ennen kuuhuippua. Lisäksi klaani tarvitsisi tukeasi tälläisenä hetkenä. Tuletko?" muistutin. Sumutähti nyökkäsi vastahakoisesti.
"Selvä. Mutta uutta varapäällikköä en nimitä, en vielä! Anna minun miettiä ja puhua Kuurapolun kanssa!" päällikkö julisti. Sumunharmaa naaras asteli edelläni ulos pesästä. Aukiolla vallitsi odottava hiljaisuus. Laaksoklaanin kissajoukon keskellä oli muutama Vesiklaanin kissa.
"Mitä tämä tarkoittaa?" Sumutähti kysyi heiltä vaivautumatta kiipeämään Suurpuulle.

//Joku? Muuten Cecci, voitaisiin tehdä se varapäällikköäänestys xD

Nimi: Beau

01.05.2019 13:58
Tammisydän, Laaksoklaani

Omenalehti ei ehtinyt vastata sillä laaksoklaanilaisia alkoi tulvia leiriin, tunnistin heidän joukostaan myös vesiklaanilaisia.
"Vesiklaanilaiset ovat Kaikulaulun jengistä. Ei syytä huoleen", kermanvaalea naaras kuiskasi korvaani. Nyökkäsin hyväksyvästi vastaukseksi.
"Synkkämieli on kuollut!" Laikkujalka ilmoittaa niin, että kaikki kuulevat. Leirissä puhkeaa hiljaista kuiskintaa ja Synkkämielen ruumis lasketaan keskelle aukiota. Tuijotan entisen mestarini ruumista ja tunnen silmieni kostuvan. Kävelen ruumiin luo, kokomusta kolli näyttää pieneltä aukion keskellä. Painan kuononi turkkiin joka on kynitty ja arpien peittämä.
"Jonkun pitää kertoa Sumutähdelle", Laikkujalka sanoo ja nostan kuononi Synkkämielen turkista.
"Minusta Kuiskevirran pitäisi tehdä se, Synkkämieli oli kuitenkin Sumutähden uskottu varapäällikkö", sanoin. Tiesin kaikkien kuulevan vaikken puhunutkaan kovaa, sillä leirissä oli hiirenhiljaista.
"Olet oikeassa Tammisydän, Kuiskevirta on varmaan paras siihen tehtävään. Uusi varapäällikkö pitää nimittää ennen kuuhuippua", Laikkujalka sanoo ja kuulen myös kokeneen soturin äänessä surua. Sanaakaan sanomatta käännyn ja lähden kohti pentutarhaa. Sisään astuessani huomaan tulleeni juuri ruoka-aikaan.
"Kuiskevirta" sanon hiljaa surunmurtamalla äänellä. Huomaan pentujen nukahtaneen ja katson heitä hetken aikaa, niin pieniä.
"Synkkämieli on kuollut. Sinun pitäisi kertoa Sumutähdelle", sanon vakavalla äänellä.


//Kuiskevirta? Ei tullu pitkää, mutta hankin ne pisteet vielä

Nimi: Tähtikissa

25.04.2019 11:28
//TäHTiKiSSa, NaLa (Beaulle asiaa ihan lopussa, //-kohdan jälkeen)

Kuiskevirta, Laaksoklaani

Astelin ruskean pennun kanssa pentutarhaan. Omat pentuni makasivat sammalpedillä, Välkekorvan kollipentu Aurinkopentu yritti rakentaa nurkkaan harjoittelualuetta ja kollin sisko Aamupentu katseli uteliaana pikkuisia. Kiiltopentu asteli sammalapedillemme.
"Sinäkin avasit silmäsi", pentu sanoi iloisena. Huomasin hänen tarkoittavan Kanipentua, vaaleanruskeaa pentua. Harmaapentu pyöri hieman. Hän pyristeli silmänsä auki.
"Emo! Katso! Minäkin avasin silmäni!" pieni harmaa kissa vinkaisi. Tassutin pentujeni luo ja kumarruin nuolaisemaan Harmaapennun päätä.
"Niin avasitkin, rakas. Muista katsoa veljiesi perään", maukaisin lempeästi. Pentuni nyökkäsi innokkaana.
"Kyllä minä KATSON", hän sanoi painottaen katson-sanaa. Nyökäytin hieman.
"Hyvä", sanoin.
"Hei Kiiltopentu ja Kanipentu! Tulkaa harjoittelemaan!" Aurinkopentu huusi iloisena. Pennun sisko Aamupentu näpäytti häntä hännällään.
"Eivät he vielä voi tulla. Hehän ovat vasta noin pieniä!" pieni valkoharmaa naaras sanoi.
"Mutta nyt me ei olla enää nuorimpia!" Aurinkopentu vastusti. "Tule sitten sinä!" Jätin vanhemmat pennut riitelemään ja asetuin makuulle.
"Tulkaa ottamaan maitoa", sanoin pennuille hiljaa. Annoin mieleni tyhjentyä kaikista huolista ja keskityin pentuihin.

//Pennut? Joku? Ja suunnittelin sellaista, että Sumutähti olisi pesässään Synkkämielen kuoleman tullessa julki ja päätettäisiin, että Kuiskevirta olisi paras kissa kertomaan kuolemasta Sumutähdelle? Ja Tammisydän voisi tulla vaikka hakemaan Kuisketta pentutarhasta, niin saisi ne loput parikyt pistettä ;)

Nimi: Tähtikissa

25.04.2019 10:55
//TäHTiKiSSa, NaLa (Beaulle asiaa ihan lopussa, //-kohdan jälkeen)

Kuiskevirta, Laaksoklaani

Astelin ruskean pennun kanssa pentutarhaan. Omat pentuni makasivat sammalpedillä, Välkekorvan kollipentu Aurinkopentu yritti rakentaa nurkkaan harjoittelualuetta ja kollin sisko Aamupentu katseli uteliaana pikkuisia. Kiiltopentu asteli sammalapedillemme.
"Sinäkin avasit silmäsi", pentu sanoi iloisena. Huomasin hänen tarkoittavan Kanipentua, vaaleanruskeaa pentua. Harmaapentu pyöri hieman. Hän pyristeli silmänsä auki.
"Emo! Katso! Minäkin avasin silmäni!" pieni harmaa kissa vinkaisi. Tassutin pentujeni luo ja kumarruin nuolaisemaan Harmaapennun päätä.
"Niin avasitkin, rakas. Muista katsoa veljiesi perään", maukaisin lempeästi. Pentuni nyökkäsi innokkaana.
"Kyllä minä KATSON", hän sanoi painottaen katson-sanaa. Nyökäytin hieman.
"Hyvä", sanoin.
"Hei Kiiltopentu ja Kanipentu! Tulkaa harjoittelemaan!" Aurinkopentu huusi iloisena. Pennun sisko Aamupentu näpäytti häntä hännällään.
"Eivät he vielä voi tulla. Hehän ovat vasta noin pieniä!" pieni valkoharmaa naaras sanoi.
"Mutta nyt me ei olla enää nuorimpia!" Aurinkopentu vastusti. "Tule sitten sinä!" Jätin vanhemmat pennut riitelemään ja asetuin makuulle.
"Tulkaa ottamaan maitoa", sanoin pennuille hiljaa. Annoin mieleni tyhjentyä kaikista huolista ja keskityin pentuihin.

//Pennut? Joku? Ja suunnittelin sellaista, että Sumutähti olisi pesässään Synkkämielen kuoleman tullessa julki ja päätettäisiin, että Kuiskevirta olisi paras kissa kertomaan kuolemasta Sumutähdelle? Ja Tammisydän voisi tulla vaikka hakemaan Kuisketta pentutarhasta, niin saisi ne loput parikyt pistettä ;)

Nimi: Tähtikissa AP

24.04.2019 16:29
Vauhtitassu// 30p (104p)

Piikkitassu// 12p (258p)

Salamatassu// 5p (312p). Kiva pätkä! En löytänyt kirjoitusvirheitä.

Nimi: Tähtikissa

24.04.2019 09:33
//TäHTiKiSSa, CeCCi, NaLa//

Vauhtitassu, Laaksoklaani

"Sitähän varten tänne tultiin", Käpy vastasi hieman huvittuneesti. Salamatassu nyökkäsi pikaisesti.
"Lähdemme niin nopeasti kuin suinkin. Tai siis heti, kun Piikkitassu antaa Vauhtitassun lähteä kävelemään edes jonkin verran", kolli sanoi ja katsahti Piikkitassuun kysyvästi. Tämä nyökkäsi.
"Jos Vauhtitassu tuntee olonsa terveeksi, voimme lähteä heti", hän arvioi. Vauhtitassu nyökkäsi. Kolli oli täynnä tarmoa. Hän halusi palata kotiin.
"Kyllä minä pystyn kävelemään! No, lähdetäänkö jo?" Vauhtitassu kysyi häntä vispaten. Piikkitassu nyökkäsi taas.
"Minun puolestani voimme lähteä. Entäs te?" hän sanoi. Kaikki nyökyttelivät toisilleen.
"Voimmehan me lähteä. Mitä nopeammin pääsemme matkaan, sen parempi", Salamatassu sanoi lähtiessään tallustelemaan erakkojen ohi.
"Menen katsomaan onko reitti selvä!" hän huikkasi taakseen. Oranssi kolli pyrähti juoksuun kohti suuntaa, josta klaanikissat olivat tulleet.
"Pysähdymme tähän! Saniaistassu, käy hakemassa Salamatassu takaisin! Tarvitsemme riistaa, joten Käpy, Sinitassu, Tuli ja Laila, menkää metsästämään! Minä menen etsimään yrttejä! Aida, Minttu ja Vauhtitassu jäävät tänne!" Piikkitassu käski. Saniaistassu nyökkäsi. Käpy sanoi jotain partiolleen ja lähti johtamaan kissoja kohti metsää. Piikkitassu lähti pian heidän peräänsä. Minttu asteli kiinnostuneesti Vauhtitassun luo.
"Mitä klaanikissat tekee? Syökö ne kaksijalkalassa eläviä kissoja?" pieni naaras kysyi. Vauhtitassu naurahti.
"Me elämme klaaneissa ja ruokimme pennut ja vanhukset ennen sotureita ja oppilaita. Alle kuusikuiset kissat ovat pentuja. Pennut eivät saa lähteä leiristä ilman lupaa tai emoa tai jotain muuta vanhempaa kissaa. Heidän nimensä loppupääte on -pentu. Niin kuin vaikka Minttupentu ja Vauhtipentu. Kuusikuiset kissat nimitetään oppilaiksi. Heille annetaan mestarit, jotka opettavat heitä sotureiksi. Oppilaat saavat jo lähteä leiristä, mutta heidän pitää ilmoittaa mestarilleen tai jollekin muulle soturille. Oppilaiden nimen loppupääte on -tassu, esimerkiksi Minttutassu ja Vauhtitassu. Oppilaista nimitetään sotureita heidän koulutuksensa päätteeksi. Sotureita on klaanissa eniten. Soturin loppupääte voi olla melkein mikä vaan, vaikka Minttulehti tai Minttuturkki tai Minttuviiksi tai Vauhtijalka. Soturit voivat tulla mestareiksi tai varapäälliköiksi tai kuningattariksi. Kuningattaret ovat naaraita, jotka odottavat tai hoitavat pentuja. Yleensä heidän omien pentujensa tullessa oppilaiksi he siirtyvät takaisin sotureiksi. Varapäällikkö on päällikön apulainen ja esimerkiksi järjestää partioita, mutta toimii myös melkeinpä normaalina soturina. Päällikkö on klaanin johtaja. Hän tekee kaikki päätökset klaanin puolesta. Päällikkö nimittää pennut oppilaiksi ja oppilaat sotureiksi ja niin edes päin. Päällikön loppupääte on -tähti, vaikka Minttutähti ja Vauhtitähti. Klaaninvanhimmat ovat entisiä sotureita, jotka ovat viettämässä vanhoja päiviään. He kertovat yleensä tarinoita vanhoista ajoista pennuille ja oppilaille. Parantaja on kissa, joka ei yleensä osaa taistella eikä saalistaa niin hyvin kuin soturit. Parantajat näkevät enteitä ja näkyjä Tähtiklaanilta, meidän kuolleilta esi-isiltämme. He myös parantavat yrteillä klaanin kissoja, jos heillä on vaikka jalka murtunut, niin kuin minulla, tai piikki tassussa tai jotain vastaavaa. Parantajatkin kouluttavat itselleen oppilaan, josta tulee parantajan kuoltua seuraava parantaja. Piikkitassu on Vesiklaanin parantajaoppilas", Vauhtitassu selosti. Minttu tuijotti häntä silmät loistaen. Muut olivat jossain vaiheessa palanneet. Vauhtitassu pani merkille saaliit erakkojen hampaissa.
"Ja ei, emme syö kissoja, vaan pieniä eläimiä, kuten hiiriä ja oravia, niin kuin ilmeisesti tekin, koska saitte jotain saalista", hän lopetti. Minttu nyökkäsi innoissaan.
"Minä olen Minttupentu!" hän huudahti iloisena.

Piikkitassu toi Vauhtitassulle yhden hiiren. Hän oli nähnyt, että ruskea kolli ei ollut syönyt yhtään mitään.
"Tässä sinullekin. Hoidan jalkaasi, jotta se paranisi mahdollisimman paljon", naaras naukaisi. Laaksoklaanilainen Vauhtitassu nyökkäsi vastahakoisesti ja laskeutui makuulle syömään hiirtä. Piikkitassu sitoi varovasti kierron lehtiä murtuneen luun ympärille. Vauhtitassu soi hiirtä pienin näykkäisyin. Pian nälkä kuitenkin voitti, ja kolli söi koko hiiren. Piikkitassu meni Aidan luo. He puhuivat jotain ja nyökyttelivät. Lopulta Piikkitassu kohotti päätään.
"Oletteko valmiita? Aida sanoi, että Kyyn jengi saattaa seurata tänne asti. Hän ehdotti jatkamista pimeän tuloon asti!" hän huusi ja jäi odottamaan kissojen reaktioita.
"Minulle käy", Vauhtitassu sanoi heti. Minttu pomppi iloisena ympäriinsä.
"Minä tulen heti!" pieni naaras huusi.

//Piikkitassu, Salamatassu, Sinitassu?

Nimi: Tähtikissa

24.04.2019 08:54
//Cecci, Nala, Tähtikissa//

Piikkitassu, Vesiklaani

Piikkitassu käveli muiden luokse. Sinitassu tuli hieman perästä kantaen kahta oravaa. Piikkitassu huomasi Salamatassun ja Saniaistassun saapuneen. Pian esiin astelivat myös Laila, Käpy ja Tuli. Metsästäjät olivat saaneet kolme oravaa, yhden mustarastaan ja neljä hiirtä. Joku oli napannut jopa kalan vedestä. Salamatassu otti Lailan pyydystämän mustarastaan ja käpertyi syömään sitä vilkuillen erakoita epäluuloisesti. Piikkitassu otti itselleen laihan hiiren. #En ole saalistanut mitään, ja meidän on pidettävä saalistajat ja taistelukelpoiset kissat voimissaan. Syötyään naaras otti vielä yhden hiiren ja vei sen Vauhtitassulle. Hän oli nähnyt, että ruskea kolli ei ollut syönyt yhtään mitään.
"Tässä sinullekin. Hoidan jalkaasi, jotta se paranisi mahdollisimman paljon", naaras naukaisi. Laaksoklaanilainen Vauhtitassu nyökkäsi vastahakoisesti ja laskeutui makuulle syömään hiirtä. Piikkitassu sitoi varovasti kierron lehtiä murtuneen luun ympärille. Harmaa naaras nosti päänsä. Kaikki joko juttelivat hiljaisella äänellä tai lekottelivat auringossa. Näytti siltä, että kaikki olivat jo syöneet. Vesiklaanilaisen katse nousi ylös. Hän huomasi auringon olevan jo laskemassa. Piikkitassu meni Aidan luo vihreät silmät huolesta kiiluen.
"Tulisiko Kyyn jengi tänne asti meidän peräämme?" klaanikissa kysyi. Piikkitassu mietti jatkuvasti heidän ryhmänsä turvallisuutta. Aida kohautti lapojaan.
"Ehkä, en tiedä. Riippuu jahdattavista. Pettureita he jahtaisivat pitkälle, ehkä tänne asti. Suosittelen matkan jatkamista pimeän tuloon asti", ruskea naaras vastasi Piikkitassun kysymykseen. Harmaa naaras nyökkäsi ja kohotti päätään.
"Oletteko valmiita? Aida sanoi, että Kyyn jengi saattaa seurata tänne asti. Hän ehdotti jatkamista pimeän tuloon asti!" hän huusi ja jäi odottamaan kissojen reaktioita.

//Sinitassu, Salamatassu, Vauhtitassu?

                     

                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                     Layout by Cecci

©2019 Ensimmäiset klaanit- vuodesta 2018 - suntuubi.com