Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                             

 

                                

                         Tähän vieraskirjaan voi kirjoittaa tarinat!

                                             Tarinoista

1. Kirjoita tarina jokaisella hahmollasi vähintään kerran kuukaudessa.

2. Tarinan tulee olla vähintään neljä virkettä.

3. Tarinoissa ei saa kiroilla, paitsi tietenkin kissojen kielellä.

4. Kirjoita imperfektissä tai preesenssissä.

5. Voit kirjoittaa minä tai hän muodossa. Myös kaikkitietävä kertoja on sallittu.

6. Älä autohiittaa tarinoissa vakavasti. (Eli älä päätä toisen pelaajan hahmon tekemisiä tai sanomisia ilman lupaa.)

7. Pidä tarinat realistisina, eli ei lentäviä kissoja yms.

8. Älä aloita omassa tarinassasi sotaa yms. ilman lupaa. Pienet kahakat esim. npc-hahmojen kanssa ovat kuitenkin sallittuja.

9. Älä tapa ketään ilman lupaa.

10. Reviireille voi keksiä uusia paikkoja, mutta miettikää järkevästi, eli esimerkiksi Laaksoklaanin reviirillä tuskin on sankkaa metsää.

11. Toisten pelaajien hahmoja ja npc-hahmoja saa käyttää tarinoissa, mutta noudata näiden luonnetta jne. Muista, että et saa autohiitata liikaa!

12. Muista, että hahmosi ei voi tietää ja osata kaikkea.

13. Tarinat ovat kaikki samassa vuodenajassa ja ajassa, eli älä tarinoi tapahtumista, jotka ovat tapahtuneet kauan sitten. Vuodenaika on nyt lehtikato, eli talvi ja vuodenaika on aina sama kuin oikeasti.

Muutama vinkki, neuvo ja sääntö vielä:

Kirjoita puhe "näiden" väliin.
Esimerkki:
"Hei", sanon Sumutähdelle.

"Hei!" huudan Sumutähdelle.

"Hei?" sanon kysyvästi.

Ajatukset voit merkitä...:

#näin#
*näin*

>näin< 
tai vain sulattaa tekstiin.

 

Jos haluat jonkun jatkavan tarinaasi, kerro siitä näin:

Lisää tarinan loppuun //Ja se jonka haluat jatkavan tarinaa
Esimerkki: //Tähtikissa voitko jatkaa Omenatassulla?
Esimerkki://Omenatassu? tai //Omena?

1. Yritä pitää terinat selkeinä. 
2. Kuvailu tuo tarinaan pituutta ja uskottavuutta.

3. Oikolue tarina ennen lähettämistä.

                               Pisteet

 

Ensimmäisestä tarinasta saa aina vähintään 10p. Sen jälkeen tarinoista saa 20sanaa=1p. Jos pisteitä tulisi kuitenkin vaikkapa 10.5 , niin se pyörisetään ylöspäin, eli saisit 11p.

 

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Tähtikissa
Kotisivut: http://ensimmaisetklaanit.home.blog/tarinat/

03.08.2019 07:48
Ja täten lopetamme roolimisen täällä, se jatkuu kotisivut-kohdan osoitteessa

Vauhtitassu// 11p
=119p

Varjopentu// 25p
=108p

Salamatassu// 8p
=341p

Unitassu// 18p
=167p

Toivetuulahdus// 3p
=348p

Piikkitassu// 11p
=295p

Clavo// 3p
1p
2p
7p
=27p

Pilvitassu// 20p
=143p

Luna// 2p
2p
2p
3p
=41p

Kuurapolku// 8p
=376p

Nimi: Nala

30.07.2019 12:48
LUNA, ERAKKO

Tuijotin oranssin ja valkoisen kirjavaa kollia kauhuissani. Kollilla oli kynnet esillä ja pilkallinen katse naamallaan.
"Clavo puhuu totta, minähän tapasin hänet vasta äsken!"
"Luuletko, että muka uskoisin sinua? Tästä eteenpäin ette kulje!" kolli julisti näyttäen hampaansa. Mieleni teki pinkaista juoksuun, mutta en tiennyt minne. Vilkaisin Clavoon hermostunenna.


//Clavo?

Nimi: Tähtikissa

24.07.2019 20:01
//Nala//

Clavo, erakko

"Kyllä olin", Luna vastasi. Kaunis naaras kääntyi aidalla, mutta pysähtyi ja antoi Clavon ottaa johdon. Heidän astellessaan aidalla kohti kaksijalkalan reunaa kolli avasi suunsa:
"Minne tarkalleen olet menossa?" Luna ei ehtinyt kuitenkaan vastata, kun oranssin ja valkoisen kirjava kolli ilmestyi kulman takaa heidän eteensä. Järkytyksestä toivuttuaan Clavo tunnisti tämän Kiraksi. Kollin vihreät silmät hohtivat vihamielisesti.
"Mitä teette täällä? Tämä on meidän reviiriämme kaksijalkalassa, etkö tiedä sitä? Voin repiä sinulta vielä enemmän tuota vähäistä karvaasi irti, jos olet taas tullut riistavarkaisiin", Kira ärähti. Huomatessaan Lunan Clavon takana Kira kohotti kulmiaan.
"Sinulla on näköjään kumppanikin mukana. Luulit kai, että rakkaan naaraasi kanssa pärjäisit minulle", Kira jatkoi.
"Ei hän ole kumppanini! Olen vain saattamassa häntä kaksijalkalan läpi, hän on kulkukissa, eli vain läpikulkumatkalla", Clavo väitti epätoivoisena vastaan.

//Luna//

Nimi: Nala

24.07.2019 08:18
LUNA, ERAKKO

"Kyllä olin", vastasin Clavolle. Käännyin aidalla lähteäkseni liikkeelle, mutta pysähdyin, koska halusin Clavon ottaa johdon. *Jos hän osaa tältä reitin pois, niin miksi minä en antaisi hänen myös näyttää sitä?*


//Clavo?

Nimi: Tähtikissa

19.07.2019 21:31
//Nala//

Clavo, erakko

"Kyllä minä osaan", Luna vastasi kollille. #Hyvä.#
"Osaisitko sinä auttaa minut tämän kaksijalkalan läpi. Samalla saattaisi löytyä saalista", naaras jatkoi, kysyessään kuulostaen hieman ujolta.
"Käy, olet ilmeisesti jatkamassa tuonne?" Clavo kysyi, näyttäen hännällään kohti vastakkaista suuntaa heidän tulosuuntaansa nähden.

//Luna

Nimi: Nala

19.07.2019 12:49
KUURAPOLKU, LAAKSOKLAANI, PARANTAJA

*Sumutähti teki oikean valinnan* ajattelin katsellessani Tammisydäntä, joka otti kunnianosoituksua vastaan muilta kissoilta. Kävelin onnittelemaan Hiekkahohdetta, Kirsikkavarjoa ja Kuusimyrskyä.
"Valvot tänä yönä vartioidessasi leiriä", kuiskasin Hiekkahohteelle innoissani.
"Tiedän. Toivoisin vain, että voisin samalla hyvästellä Hopearoihun", sisareni vastasi surullisella äänellä.
"Hopearoihu katselee sinua varmasti ja on hyvin ylpeä", kerroin hänelle lohduttavasti. Siirsimme molemmat katseemme ylhäällä hehkuvaan Hopeahäntään. Yösydän ja Laikkujalka ryntäsivät luoksemme ruhjeistaan huolimatta. Vanhempamme peittivät Hiekkahohteen nuolaisuihin ja kehräyksiin. Päätin häipyä pios tieltä. Suuntasin kohti leirin keskustaa, jossa kolme ruumista makasivat. Kävin monien muiden kissojen kanssa makaamaan menetettyjen klaanitovereidemme viereen.


Venyttelin raajojani, kun ensimmäiset auringon sätteet valaisivat leiriä. Olin pitkin yötä nukahdellut, mutta pysynyt suurimman osan ajasta hereillä. Kävelin kohti kolmea hahmoa vartioimassa leiriä. *Eikö kukaan ole päästänyt heitä vahtivuorostaan?* ihmettelin kävellessäni uusien sotureiden luokse.
"Voitte mennä tuoresaaliskasan kautta nukkumaan", ilmoitin nuorille sotureille. Kuusimyrsky vain nyökkäsi ja lähti johtamaan joukkiota kohti tuoresaaliskasaa.


//Joku. Halusin vaan roolia laaksolaisetkin seuraavaan aamuun.

Nimi: Nala

18.07.2019 17:17
Luna, erakko

"Kyllä minä osaan", vastasin kollille.
"Osaisitko sinä auttaa minut tämän kaksijalkalan läpi. Samalla saattaisi löytyä saalista", kysyin Clavolta ujosti. *Ties mitä vaaroja täällä tulee vielä vastaan!*


//Clavo?

Nimi: Tähtikissa

18.07.2019 15:05
//Nala//

Clavo, erakko

"Roskakoreja?" Lunan kasvoilta paistoi hämmästys.
"Jotkut erakot syövät roskakoreista, jos eivät osaa saalistaa. No, sinä varmaan osaat?" Clavo vastasi.

//Luna

Nimi: Nala

18.07.2019 12:40
Luna, erakko

"Roskakoreja?" kysyin ihmeissäni. *Syövätkö kissat täälläpäin roskakoreista?!* ajattelin nyrpistäen nenääni. Tunsin hännänpäni liikkuvan hermostuneesti. *Toivottavasti hän ei ota nyrpistelyäni loukkauksena*, kauhistuin.


//Clavo?

Nimi: Tähtikissa

14.07.2019 20:43
//Joku//

Pilvitassu, Laaksoklaani

Pilvitassu istui kissojen keskellä. Isosiskon puhe oli tehnyt häneen vaikutuksen. Naaras oletti, että kukaan Vesiklaanin oppilas ei ollut tullut, ainakin se näytti siltä.
"Saapukoon jokainen oman riistansa metsästämään kykenevä tänne Suurpuun viereen klaanikokoukseen!" Kuurapolun ääni herätti Pilvitassun ajatuksistaan. Kissoja alkoi kerääntyä Suurpuun ympärille hitaasti. Kuolleita surevat nousivat istumaan kankeasti. Pilvitassu päätti, että menisi itsekin hyvästelemään kuolleet.
"Hopeatassu kuoli suojellessaan klaaniaan ja reviiriään vihollisilta, ja on hänen aikansa saada soturinimensä!" parantaja aloitti ääni hiukan vapisten. Pilvitassu katsoi naarasta ymmärtäväisesti.
"Minä Kuurapolku, Laaksoklaanin parantaja, pyydän esi-isiäni kääntämään katseensa tähän oppilaaseen. Hän opiskeli kovasti ymmärtääkseen jalot lakinne, ja on hänen vuoronsa tulla soturiksi. Hopeatassu tunnettiin aurinkoisesta luonteestaan ja uskollisuudestaan! Hopeatassu tunnetaan tästä edespäin Hopearoihuna! Kantakoot hän nimeään ylpeydellä!" Kuurapolku julisti mahdollisimman juhlallisesti.
"Hopearoihu! Hopearoihu! Hopearoihu!" Pilvitassu liittyi kuoroon. Sumutähti kiipesi Suurpuuhun heti huutojen vaimettua.
"Minusta meidän on kutsuttava lisää uusia sotureita riveihimme, Vesiklaanilaisten lisäksi. Hiekkatassu, Kirsikkatassu ja Kuusitassu", emo sanoi ja viittilöi hännällään vanhempia oppilaita tulemaan lähemmäs. Kaikkien kolmen silmät loistivat ihmitystä, pelkoa ja intoa.
"Oletan, että mestarit ovat kanssani samaa mieltä ja nämä kolme nuorta kissaa ovat valmiita saamaan soturinimensä", sumunharmaa päällikkö jatkoi. Yleisöstä kuului myötämielistä supinaa.
"Minä Sumutähti, Laaksoklaanin päällikkö, pyydän esi-isiäni kääntämään katseensa näihin kolmeen oppilaaseen. He ovat opiskelleet kovasti ymmärtääkseen jalot lakinne, ja on heidän vuoronsa tulla sotureiksi. Hiekkatassu, Kirsikkatassu ja Kuusitassu, lupaatteko elää soturilain mukaisesti ja puolustaa tätä klaania - jopa henkenne uhalla?" ikivanhojen menojen sanat kajahtivat leirissä.
"Lupaan", kaikki kolme oppilasta vastasivat yhteen ääneen.
"Siinä tapauksessa, Tähtiklaanin voimien kautta, annan teille soturinimenne: Hiekkatassu, tästä hetkestä lähtien sinut tunnetaan Hiekkahohteena. Tähtiklaani kunnioittaa kiltteyttäsi, ja hyväksymme sinut Laaksoklaanin täydeksi soturiksi. Kirsikkatassu, tästä hetkestä lähtien sinut tunnetaan Kirsikkavarjona. Tähtiklaani kunnioittaa positiivisuuttasi ja innokkuuttasi, ja hyväksymme sinut Laaksoklaanin täydeksi soturiksi. Kuusitassu, tästä hetkestä lähtien sinut tunnetaan Kuusimyrskynä. Tähtiklaani kunnioittaa taistelutaitojasi, ja hyväksymme sinut Laaksoklaanin täydeksi soturiksi", Sumutähti sanoi. Tuore soturi kerrallaan päällikkö laski päätään heidän päälailleen, ja nämä nuolaisivat hänen lapaansa.
"Hiekkahohde! Kirsikkavarjo! Kuusimyrsky!" Pilvitassu huusi muiden mukana. Uudet soturit perääntyivät yleisöön Sumutähden jatkaessa vielä.
"Hopearoihun lisäksi myös Synkkämieli ja Usvajalka kuolivat taistelussa, joten suoritan vielä muutamat menot. Kettutassu ja Punatassu, teidän mestarinne kuolivat. Minun on nimettävä teille uudet mestarit, ja suhteitamme uusiin tulokkaisiin syventääksemme olen päättänyt, että Kastemieli toimii Punatassun mestarina ja Kaikulaulu Kettutassun. Lisäksi meidän on nimettävä uusi varapäällikkö. Sanon nämä sanat Synkkämielen hengen edessä, jotta hän voi kuulla ja hyväksyä valintani. Laaksoklaanin uusi varapäällikkö on Tammisydän", Sumutähti julisti. Pilvitassu veti henkeä. #Minun mestarini on varapäällikkö!#

//Joku//

Nimi: Tähtikissa

14.07.2019 15:40
//Nala//

Clavo, erakko

"Asutko sinä täällä?" Luna kysyi. Clavo nyökkäsi pienesti.
"Sinä et", hän totesi vastaukseksi.
"Et voi valehdella minulle, tiedän, että olet jostain muualta. Onko sinulla nälkä? Voin näyttää sinulle hyviä saalistuspaikkoja ja roskakoreja, jos et osaa saalistaa", mustavalkoinen kolli sanoi haastaen. Kyllä Lunasta näki, että hän todennäköisesti osasi saalistaa, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

//Luna//

Nimi: Tähtikissa

14.07.2019 15:33
//Cecci, Nala, Tähtikissa//

Piikkitassu, Vesiklaani

»Juuri kun Piikkitassu ehti luulla, että ei näkisi unia, salama valaisi hänen näkökenttänsä. Sen valossa hän huomasi olevansa pimeässä metsässä. Toinen salama osui maahan, tällä kertaa lähemmäs naarasta. Hän lähti juoksemaan karkuun häntä iskeviä salamoita, jotka jättivät jälkeensä liekkejä, jotka alkoivat polttaa metsää poroksi.
"Et voi paeta salamaa ikuisesti. Anna sen liekkien lämmittää sydämesi ja myönnä tunteesi itsellesi", ääni kaikui Piikkitassun päässä. Keskittymisensä herpaannuttua salama osui häneen ja täytti hänen sydämensä lämmöllä, rakkaudella.«

Piikkitassun herätessä hän huomasi olevansa aivan kiinni nukkuvassa Salamatassussa. Naaras säpsähti ja katsoi ympärilleen. Hyvä, ei ketään hereillä. Piikkitassu soi itselleen vielä hetken katsella Salamatassun rentoa ja komeaa olemusta, sen kissan, jota hän rakasti. Uni oli selventänyt tunteet naaraan päässä, vaikka hän ei sitä aluksi tajunnutkaan. Parantajaoppilas painoi kuononsa varovasti Salamatassun korvalle, kuiskasi "minä rakastan sinua", nosti kuononsa pois, nousi ja alkoi pestä itseään. Pesun aikana Laila ja Tuli heräsivät.
"Lähden metsästämään", Laila huikkasi ja juoksi metsään. Tuli taas asettui vartioon vähän matkan päähän. Salamatassukin heräsi samoihin aikoihin Aidan kanssa, ja Piikkitassu pujahti nopeasti juttelemaan entisen laumakissan kanssa.
"Milloin lähdemme? Täältä ei varmaan ole enää pitkä matka kotiin", Piikkitassu tivasi ja nytkäytteli häntäänsä hermostuneena.
"Älä huoli, loputkin heräävät varmasti pian. Lähdemme heti heidän herättyään", vanhempi naaaras totesi tasaisella äänellä. Piikkitassu huokaisi.

//Salama, Sini, Vauhti//

Nimi: Tähtikissa

14.07.2019 14:41
//Joku//

Toivetuulahdus, Metsäklaani

Istuin pesäni edustalla katsomassa Liekkisiiven ruumista tyhjin silmin. En ollut kostonhimoinen, en, muille kuin itselleni. Minähän olin se, joka ei osannut häntä pelastaa. Olisi aivan oikein minulle, jos kaikki Liekkisiiven sukulaiset vihaisivat minua koko loppuelämänsä. Olisi aivan oikein, jos minulta evättäisiin parantajan oikeuteni. Ei minusta ole mihinkään. Huokaisin.

//Joku?//

Nimi: Tähtikissa

14.07.2019 14:33
//Tähtikissa//

Unitassu, Vesiklaani

Unitassu, Käärmetassu ja Vesitassu istuivat tylsistyneinä oppilaiden pesän edessä. Unitassu huomasi, kun Soratassu palasi Palmukarvan kanssa leiriin suuri kala suussaan. Hän laski saaliinsa tuoresaaliskasaan ja tuli toisten oppilaiden luokse. Pian mustavalkea pentu, oletettavasti Varjopentu, asteli klaaninvanhimpien pesältä heitä kohti.
"Hei, oletko sinä Varjopentu?" tumman sumunharmaa naaras kysyi. Naaraspentu nielaisi ja nyökkäsi.
"Mitäköhän Kirkastähti oikein ajatteli, ottaa nyt kolme erakkoa klaaniinsa! Voisi luulla, että Järvilaulu riittäisi, mutta ei!" Käärmetassu.
"Käärmetassu, pese suusi! Osaatkin joskus olla ärsyttävä!" Unitassu vastasi.
"Minähän vain sanoin mielipiteeni!"
"Sinun mielipiteesi näyttää vaihtelevan aika usein, mitä tapahtui Liljatassun kanssa?"
"En minä voi sille mitään, että hän on viehättävämpi kuin sinä!"
"Että mitä tuli sanottua?"
"Sitä tuli sanottua, että Liljatassu on viehättävämpi kuin sinä!"
"No, kyllä sinä voit minut jättää! Totta puhuen Limesilmä on paljon komeampi kuin sinä!"
"Voin jättää sinut siihen itkemään, kun et saanutkaan klaanin komeinta kollia!" Käärmetassu lopetti ja lähti ylimielisesti tassuttamaan kohti leirin sisäänkäyntiä.
"Klaanin komein kolli. Pyh!" Unitassu sanoi, mutta seurasi lopulta kollia kohti harjoitusaukiota, jossa heidän oli määrä tavata Limesilmä. Nyt kun hän oli ottanut asian puheeksi, Limesilmä oli oikeasti komea, ja Unitassu voisi olla hänen kanssaan muutenkin kuin vain saadakseen Käärmetassun kateelliseksi.

"Unitassu, yritä saalistaa minulle vesimyyrä, Käärmetassu, etsi pulu", Limesilmä käski. Oppilaat nyökkäsivät ja lähtivät metsään. Unitassu pysähtyi joen vierelle ja avasi suunsa havaitakseen riistan tuoksun. Hän haistoikin pian vesimyyrän ja pudottautui vaanimisasentoon. #Jossain täällä se on...# Sumunharmaa naaras lähti seuraamaan vainua joen viertä.

Unitassu palasi Limesilmän luo harjoitusaukiolle lähes samaan aikaan Käärmetassun kanssa. Valkoisella ruskeaaitaisella kollilla oli hampaissaan lihava pulu. Unitassu hautasi vesimyyränsä Limesilmän jalkojen juureen.
"Seuraavaksi arvioidaan taistelutaitojanne. Taistelkaa keskenänne, kynnet sisällä", kolli käski. Unitassu asettui Käärmetassua vastapäätä ja hyppäsi kollin kimppuun. Hän katsoi kasvoihin, mutta sukelsikin suuremman kollin alta, vetäen takajalat mukana. Käärmetassu nousi pian pystyyn ja kävi Unitassun kimppuun. He painivat hetkisen, mutta pian raidallinen Käärmetassu painoi sumunharmaan Unitassun maahan.
"Hyvä, nyt riittää. Sanoisin, että saamme tänään lisää sotureia riveihimme. Meillähän on kohta enemmän oppilaita ja pentuja kuin mestareita!" Limesilmä sanoi leikkisä pilke silmäkulmassaan. Unitassu nyökkäsi tyynenä.
"Menkää nyt leiriin syömään ja valmistautumaan iltaan", mestari käski. Unitassu nyökkäsi hermostuneena.

//Käärme?

Nimi: Nala

13.07.2019 11:47
Salamatassu, Vasiklaani

Heräsin auringon paistaessa silmiini. Olin käpertynyt kerälle Piikkitassun viereen. Naaras oli jo hereillä ja suki itseään keskittyneesti. Ympärillämme kissat alkoivat heräillä, mutta kun Aida nosti päätään Piikkitassu loikkasi naaraan luokse keskustelemaan. Olin yhä niin unen pöpperössä, että kaikki tuntui tapahtuvan kuin unessa. Äänet kuuluivat kaukaa enkä ollut varma mikä kuulemastani tai näkemästäni oli totta ja mikä ei. Hoiperteli istumaan hiukan liian nopeasti. Maailma pyöri hetken ympärilläni yrittäessäni kohdistaa katseeni yhteen pisteeseen. Saatuani kaiken näkymään taas normaalisti ilman kaksoisolentoa uskalsin nousta seisomaan. Tuli oli keskustelemassa Vaihtitassun kanssa hiukan etäämällä muista. Saatoin nähdä Mintun pienet lavat kohoilemasa rauhallisesti naaraan nukkuessa veljensä Kävyn vieressä. Lailaa ei näkynyt missään ja se sai minut hieman hätääntymään. Kävelin kohti Aidaa ja Piikkitassua kysyäkseni oliko kumpikaan nähnyt ujoa naarasta.
"Hän lähti metsästämään", vastasi Aida kysymykseeni huolettomasti. Nyökkäsin päätäni ja jäin hiukan kiusaantuneesti istumaan Piikkitassun ja erakon viereen.
"Minäkin taidan lähteä!" sanoin päästäkseni Aidan tutkivan katseen alta pois.


//Piikki? Sini?

Nimi: Tähtikissa

12.07.2019 18:02
//Cecci//

Varjopentu, Vesiklaani

Varjopentu makasi pentutarhassa veljensä ja sen klaanikissa-kuningattaren Tuulisateen kanssa. #Nyt minäkin olen klaanikissa!# pentu muistutti itseään.
"Palmukarva, lähde metsästämään! Ota mukaasi Soratassu!" kuului sen päällikkökissan ääni. Häivähdyshäntä palasi pentutarhaan.
"Varjo, anteeksi Varjopentu, kiinnostaisiko lähteä tutkimaan leiriä?" emo kysyi. Varjopentu nyökkäsi.
"Joo!" hän kiljaisi ja juoksi ulos ahtaasta pentutarhasta. Aukiolla naaraspentu otti umpimähkään suunnan kohti yhtä pesää. Hän työnsi uteliaana päänsä pesään.
"Hei?" Varjopentu kysyi uteliaana.
"Tule vain, pikkuinen. Löysit tiesi klaaninvanhimpien pesään. Meidän tehtävämme on kertoa teille pienille tarinoita", kuului käheä ääni. Mustavalkoinen pentu asteli innoissaan syvemmälle pesään.
"Kuka sinä olet?" hän kysyi innokkaana. Varjopentu huomasi, että kissa oli sokea, suuri, pitkäturkkinen likaisenvalkea kolli.
"Olen Vaahtoturkki. Onko sinulla tietoa, missä oppilaat luuhaavat? Makuualusiani ei ole vaihdettu varmaan kuuhun, ja olen kohta enemmän punkki kuin kissa!" kolli ärähti. Varjopentu pudisti päätään.
"En tiedä. Voin käydä kysymässä. Sitten kun minusta tulee oppilas, lupaan muistaa vaihtaa alusesi vaikka joka päivä!" naaras lupasi silmät loistaen. Vaahtoturkki naurahti pienesti.
"Noinhan jokainen pentu aina lupaa, mutta kas vain, aina vanha Vaahtoturkki unohdetaan. No, minä en varmaan ole kauhean kiinnostava, voisit etsiä käsiisi vaikka jonkun oppilaista", likaisenvalkea kolli sanoi ja hätisteli hännällään nuorta naarasta kohti pesän suuaukkoa.
"Käyn etsimässä jonkun huolehtimaan sinusta!" Varjopentu lupasi vielä, ennen kuin kadotti näkökentän vanhukseen. Silmät loistaen ja häntä pystyssä neiti katseli ympärilleen ja otti suunnakseen pesän, jonka edessä istui yksi häntä hieman vanhempi naaras, samanikäinen kolli, vanhempi naaras ja vanhempi kolli. Varjopentu asteli varovaisesti kohti pesää.
"Hei, oletko sinä Varjopentu?" vanhempi, tumman sumunharmaa naaras kysyi. Varjopentu nielaisi ja nyökkäsi.
"Mitäköhän Kirkastähti oikein ajatteli, ottaa nyt kolme erakkoa klaaniinsa! Voisi luulla, että Järvilaulu riittäisi, mutta ei!" aiemman puhujan kanssa samanikäinen valkoinen ruskearaitainen kolli tuhahti.
"Käärmetassu, pese suusi! Osaatkin joskus olla ärsyttävä!" tumman sumunharmaa vastasi.
"Minähän vain sanoin mielipiteeni!"
"Sinun mielipiteesi näyttää vaihtelevan aika usein, mitä tapahtui Liljatassun kanssa?"
"En minä voi sille mitään, että hän on viehättävämpi kuin sinä!"
"Että mitä tuli sanottua?" valkoisen hännänpään omaava naaras kivahti. Riitelyä jatkaen he kävelivät kohti leirin suuakkoa.
"Unitassu ja Käärmetassu riitelevät nykyään usein. Ehkä se on paineita soturinimityksen lähestymisestä, tai sitten se johtuu siitä, että Käärmetassu on ihastunut myös Liljatassuun, vaikka onkin Unitassun kumppani — tai ainakin oli. Olen Soratassu ja tässä on veljeni Vesitassu", nuorempi harmaa naaras esittäytyi. Vesitassuksi esitelty vaaleanruskea kolli pesi itseään.
"Niin siis älä välitä Unitassusta, Käärmetassusta ja Liljatassusta, he riitelevät yötä päivää tätä nykyä. Onneksi Unitassu ja Käärmetassu nimitetään pian", Soratassu tokaisi.
"Jep. Ai niin, Vaahtoturkki käski minua hakemaan jonkun oppilaan tai useammankin vaihtamaan hänen makuualusiaan ja keräämään punkkeja. Ehtisitkö sinä?" Varjopentu kysyi.
"Ai niin, minun pitikin mennä öö... harjoittelemaan Punavarjon, Palmukarvan ja Vesitassun kanssa taisteluliikkeitä. Ehkä joku toinen voisi ehtiä, katsoisitko sisältä? Tule, Vesitassu, mestarit varmaan odottavat jo harjoittelukuopalla!" Soratassu takelteli ja lähti juoksemaan ulos leiristä.
"Öh joo. Pitää mennä, nähdään taas!" vaaleanruskea kolli sanoi ja juoksi veljensä perään.
"Aha. No pitääpä katsoa sisältä", Varjopentu mutisi ja kurkisti pesään. Siellä oli vain yksi kissa, valkoharmaa naaras.
"Hei, Vaahtoturkki pyysi jotakuta vaihtamaan makuualusiaan ja poistamaan punkkejaan. Voisitko sinä?"

//Huuhkaja?

Nimi: Tähtikissa

12.07.2019 17:26
//Tähtikissa, Cecci, Nala//

Vauhtitassu, Laaksoklaani

Vauhtitassu heräsi ja unenpöpperössä luuli olevansa kotona ja nukkuvansa Kuutamotassun vieressä. Pian kolli kuitenkin muisti olevansa matkalla kotiin ja makaavansa niityn vierellä juurakossa, Mintun ja muiden vieressä. Minttu, Käpy, Saniaistassu ja Sinitassu nukkuivat vielä, Aida, Tuli, Piikkitassu ja Salamatassu olivat jo hereillä, Tuli istui vartiossa ja Aida sekä Piikkitassu keskustelivat jostain. Vauhtitassu käveli Tulen viereen.
"Mitä mietit, pikkukaveri?" Tuli kysyi kääntämättä katsettaan ruskeaan oppilaaseen.
"En mitään erityistä. On vähän ikävä Laaksoklaania", hän myönsi. Vanhempi kolli nyökkäsi ymmärtäväisesti.
"Minullakin on hieman ikävä kotiin, pääosin emoani Aamua ja isääni Kaikua, olisi kiva taas kalastaa ja uida heidän kanssaan", oranssi kolli sanoi.
"Jos tykkäät kalastamisesta ja uimisesta, sopisit ehkä Vesiklaaniin. Salamatassu ja Piikkitassu ovat sieltä ja siellä ollaan veden kanssa paljon tekemisissä", Vauhtitassu arveli.
"Niin varmaan sopisin. Pitäisikin alkaa miettiä klaanivalintaa. Pyrin kyllä varmaan ensin Vesiklaaniin, mutta jos minua ei sinne päästetä, yritän päästä johonkin toiseen klaaniin", Tuli sanoi. Vauhtitassu nyökkäsi.
"Pitäisiköhän jo herättää toiset? Meidän pitäisi varmaan saapua tänään tai huomenna klaanien luokse, en ole yhtään varma, mutta arvelisin", ruskea kolli sanoi.
"Mene sinä herättämään heitä, minä pysyn vahdissa", Tuli sanoi. Vauhtitassu nyökkäsi ja käveli ensin Sinitassun vuoteen luo, ajatellen, että oman klaanin kissa olisi ehkä helpoin herättää.
"Sinitassu, herätyyyyyyyyyyys", Vauhtitassu kuiskasi naaraan korvaan

//Sini, Salama, Piikki?
//Toivottavasti en autohitannut Salamaa ja Sinee liikaa

Nimi: Tähtikissa

12.07.2019 16:29
Omenanlehti// 3p
2p
1p
3p
2p
=239p

Hämäräturkki// 2p
2p
1p
1p
2p
=44p

Lepakko// 10p (eka tarina)
2p
2p
=14p

Harmaapentu// 2p
1p
=13p

Pihlajakynsi// 7p
=201p

Kultamyrsky// 3p
=437p

Tammisydän// 3p
=355p

Kiiltopentu// 2p
=24p

Kuurapolku// 8p
=368p

Luna// 3p
3p
3p
4p
=32p

Clavo// 10p (eka tarina)
2p
2p
=14p

Kynnenvarjo// 4p
=229p

Muurahaistassu// 12p (tuo tarina tapahtui joko tulevaisuudessa tai menneisyydessä, tällä hetkellä Metsäklaanissa on yö ja kissat istuvat Liekkisiiven valvojaisissa tai nukkuvat)
=12p

Nimi: Salaperäinen

24.06.2019 21:06
MUURAHAISLEHTI - METSÄKLAANI
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tarina 1: Normaalia klaanielämää
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tassuttelin tyytyväisenä ulos oppilaiden pesästä. Olin tänään sukinut turkkini todella tarkasti, vaikkei tänään ollut päivä, jona saisin soturinimeni. Olin nyt innoissani, vaikken edes tiennyt, mitä mestarillani Yöturkilla oli mielessään. Olisi hauskaa opetella lisää taisteluliikkeitä, sillä saalistamista oli jo jauhettu pitkään, enkä yksinkertaisesti jaksanut että koko ajan teimme samoja asioita - samat tekniikat, tylsää.

Kävin hakemassa tuoresaaliskasasta jotain aamupalakseni, ja päätin pitkästä aikaa ottaa pulleahkon linnun. Voisin jakaa sen vaikka jonkun kanssa... Ehkä Yöturkki haluaisi syödä kanssani ja voisin samalla udella, mitä teemme tänään? Huomasin samalla hetkellä Yöturkin kävelevän aukion poikki kohti tuoresaaliskasaa, ilmeisesti aikeissaan ottaa saalista.
"Yöturkki! Haluaisitko syödä kanssani tämän pullean linnun?" huudahdin ja sain Yöturkin kääntymään minua kohden.
Hän nyökkäsi ja lähti tulemaan minua kohti. Tämä istahti viereeni ja alkoi jakaa palasia linnusta.
"Halusitko erityisesti jutella jostain, kun pyysit minut tänne?" Yöturkki kysäisi kun haukkasi linnusta ensimmäisenä.
"Noo... En oikeastaan. Halusin vain kysyä, mitä teemme tänään?" katsoin mestariani huvittuneena, sillä tiesin kuinka rasittavaa oli, kun kysyin saman kysymyksen aina.
"Katsotaan nyt. En taida vielä paljastaa, mutta en myöskään lupaa mitään", tämä katsoi minua salaperäisenä ja puraisin pikkuisen palasen linnusta ja aloin pureskella.
"Noh, minun täytyy nyt mennä, nähdään aurinkohuipun aikaan tässä!" Yöturkki naukaisi vieläkin salaperäisen näköisenä ja nousi ylös. Katselin, kuinka tämä käveli pois muiden mestareiden luokse.
*Mitäköhän Yöturkki suunnitteli? Miksi hän oli niin salaperäine?* mietin mielessäni ja koitin kuumeisesti keksiä, mitä tekisimme, mutten saanut mitään ajatusta mieleeni.

//Yöturkki?
//Anteeksi, jos Yöturkkia ei olisi saanut autohitata noin paljoa, mutten keksinyt mitään muuta, enkä nyt illalla jaksa enää kirjoittaa kovin pitkää!

Nimi: Nala

09.06.2019 18:01
Luna, erakko

"Mistä olet kotoisin? En ole nähnyt sinua täällä ennen", Clavo kysyi. #Hän siis asuu täällä#, ajattelin samalla, kun kiinnostukseni alkoi herätä. En ollut varma pitäisikö minun vastata kysymykseen, ensimmäiseksi: en tuntenut tätä kissaa, ja toiseksi: en halunnut puhua vanhasta kodistani tai perheestäni. Päätin sivuuttaa kysymyksen kysymällä Clavolta:
"Asutko sinä täällä?" Tiesin sen olevan maailman huonoin yritys välttää kysymys, mutta ei minulle mitään muutakaan tullut mieleen.


//Clavo?

Nimi: Tähtikissa

09.06.2019 17:55
//Nala?

Clavo, erakko

"Minä olen Luna", naaras vastasi epäröivällä äänellä. Hän oli pysynyt aidalla.
"Mistä olet kotoisin? En ole nähnyt sinua täällä ennen", kysyin.

//Luna? Tönkkö.........

Nimi: Nala

09.06.2019 17:50
//Tähti

Luna,erakko

"Hei! Nimeni on Clavo. Kuka sinä olet?" kuulin takaani kollin äänen. Kiepahdin ympäri kivisellä aidalla. Maasta minua tuijotti kolli, jonka valko-mustassa turkissa oli kaljuja kohtia. Kolli ei näyttänyt uhkaavalta, mutta pysyin silti varmuuden vuoksi aidalla, jos minun pitäisi juosta.
"Minä olen Luna", vastasin epäröivällä äänellä.


//Clavo?

Nimi: Tähtikissa

09.06.2019 17:42
Kynnenvarjo, Metsäklaani

Kynnenvarjo meni aivan hiljaiseksi. #Kyllähän minä Sadesydämestä tykkään, mutta että hän rakastaa minua... se muuttaa kaiken. Mitä minä nyt sanon? Ja miksi, oi Synkän metsän tähden, hän sanoi noin juuri nyt? Elämäni on jo valmiiksi myllerryksessä!# Kolli painautui Sadesydäntä vasten ja kuiskasi tämän korvaan:
"Niin minäkin sinua. Kiitos." Sadesydän ei vastannut hetkeen mitään, tuijotti vain eteenpäin.
"Luulin, että vihaisit minua", hän myönsi lopulta nolostuneena.

//Tönkkö... roolaan loput pisteet joskus. Joku?

Nimi: Tähtikissa

09.06.2019 17:38
//Nala?

Clavo, erakko

Seurasin kissaa vielä pitkälle kaksijalkalaan. Lopulta päätin, että olisin rohkea ja esittäytyisin. Nielaisin.
"Hei! Nimeni on Clavo. Kuka sinä olet?" esittäydyin varovaisesti.

//Luna?

Nimi: Nala

09.06.2019 17:32
//Tähtikissa

Luna, erakko

Aidat muuttuivat taas kerran punaisista kivistä tehdyiksi seiniksi. Hyppäsin yhden päälle arvioidaksen ympäristöäni. #Kaksijalan pesiä, aitoja, pihoja...# Sitä samaa jatkui ympärilläni pitkälle, mutta nyt näin määränpääni hieman lähempänä. #Saatan tämän päivän aikana ehtiä kaksijalkalan laidalle#, ajatteli hieman pirteämpänä. Jatkoin kävelyä pitkin aitaa ohittaen pihoja ja pesiä, mutta en saanut outoa kuumotuksen tunnetta turkiltani. #Olenko vain hermostunut, vai seuraako joku minua?#


//Clavo?

                     

                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                     Layout by Cecci

©2020 Ensimmäiset klaanit- vuodesta 2018 - suntuubi.com