Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                             

 

                                

Tervetuloa roolipelin pelaajien päiväkirjaan! Tänne kaikki pelaajat saavat käydä kertomassa omia kuulumisiaan ja pelaajat voivat myös tulla tänne keskustelemaan. Noudattakaa täälläkin yleisiä sääntöjä. Tässä vielä sivupalkin chatti suurempana:

 

                             

 

 

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Nala

22.12.2018 11:29
Moikkelis! Minulla ollut vähän tarinasuoni tukossa enkä ole löytänyt inspiraatiota kirjoittaa. Irl-elämässä koulu on painanut päälle, vaikka kaikkia mahdollisia lakeja vastaan nautinkin koulusta! Yritän nyt joululoman aikana kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja päästä niin auttelemaan, kuin roolimaankin. Kuurasta sain juuri parantajan enkä malta odottaa Salaman nimitysmenoja! Ropettamisen aloitin ensimmäisen kerran 3.9. 2018 elikkä olen ropettanut nyt hieman yli kolme kuukautta. Ensimmäiset klaanit on antanut minulle hyvän mielen ja toivon sivuille pitkää menestystä jossa saan itse olla mukana! On ilo ropettaa hyvässä tiimihengessä ja on kiva nähdä uusia nimiä liityneissä. Haluankin omasta puolestani toivottaa tervetulleksi Magian! Tervettuloa! Valaiskoon Tähtiklaani meidän kaikkien polkujamme!

Nimi: Cecci 16.11.2018

16.11.2018 21:12
Heippa! Minulle kuuluu hyvää, vaikkakin aika kiireistä. Kiireitä on netissä ja irl-elämässä, mutta pyrin kuitenkin päivittelemään sivuja parhaani mukaan. Viikonlopun aikana yritän lisätä tietoa uusista klaaneista ja lisäillä nykyisten hahmojen tietoja. Kiitän teitä kaikkia (taas) kärsivällisyydestä. Harrastukset vievät maanantain, tiistain ja torstain ja yleensä on muinakin päivinä on jotain menoa, joten sen takia käyn täällä nykyään harvemmin, kuin aikaisemmin. Sivusto täytti 13.11 4- kuukautta, ja olen todella iloinen, sillä en ollut sivujen luomisen aikana varma, että sivut pysyisivät pystyssä edes yhden kuukauden. Kaikki täällä ovat antaneet hyviä ehdotuksia sivujen parantamiseksi ja tarjoutuneet auttamaan erilaisissa jutuissa. Ideoita ja apua otan aina mielelläni vastaan, joten antakaa rohkeasti ideoita. Jos haluatte auttaa joissain, kysykää rohkeasti, sillä tarvitsen yleensä aina apua jossain, jotta ehdin tehdä kaiken. Pidetään sivujen hyvä ja aktiivinen ilmapiiri yllä ja kehitetään sivuja yhdessä. Naukaiskaahan omat kuulumisenne tänne. Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

                                                                                                                                                                               

 

                                                                                                                                                                                     Layout by Cecci

©2020 Ensimmäiset klaanit- vuodesta 2018 - suntuubi.com